KORONA kerámia kés? (26cm) vélemények? Mennyire élesek a kerámia kések? és mennyi ideig nem csorbul ki?
Figyelt kérdés
vélemények?2012. febr. 26. 20:35
1/4 Tasak92 válasza:
h't,nem tudom:D nem dijjazom;de biztos esztétikus és jó behatást kellt az emberekben. De ha kicsorbult nem hiszem,hogy újra lehetne fenni.
3/4 A kérdező kommentje:
már vettem :) mert szakács vagyok, keresem a legjobb kést... :) (ár nem számit) :) hát az első nap "felavattam" fa vágólapon kinoztam 4 órát metéltem a husokat de semit nem csorbult ki :) pedig fán vágtam :) 1 napig birta :D kiváncsi vagyok meddig fogja még :)
2012. febr. 27. 21:36
4/4 Erdi222 válasza:
a kerámiakések is élezhetők speciális élezővel (bár az elég drága) jól tartják az élüket, nálunk a konyhába van pár, eddig nem volt velük semmi baj..
Nekem személy szerint van egy olyan beállítottságom, hogy nálam a kés pengéje acélból legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!