szeretem, ha az Ázsia centerben veszem, akkor még viszonlag olcsó is (és igaza van az elsőnek, a zacskósba _sokkal_ kevesebb van beleszórva és ráadásul össze-vissza van töredezve)
amúgy a Tesco saját márkás hengerdobozos chipse is egész jó, majdnem megközelíti ízben a Pringlest, csak sokkal olcsóbb
Én szeretem ha a csipsz rusztikus, jó pont ha krumplihéj meg minden van.
A Kettle borsosa a kedvencem, meg a chio sajtosa. Szeretem pl a kettle-től a zöldségest is, a cékla egyszerűen mennyei.
Walkersből a rák koktélosat, meg a thai csirkéset.
Laysből a chillis limeosat.
A pringles nekem állagra olyan se, nem látom benne a krumplit mert valami behatárolhatatlan püréből van. Ráadásul különösen pl a texasi bbq esetében egyértelmű, hogy csak az egyik felét fújják meg fűszerrel, ami gyakran kirétegződik a szélén ahogy lefolyik.
Ez nyilván a gyártási folyamat miatt van, ez az ára annak, hogy lehessen őket tornyozni.
A rákos és az ecetes-sós pringles brutális, érzed, hogy a citromsav eszi a fogzománcot. Kicsit finomíthatnának rajta, mert egyébként nem lenne rossz.
A hagymás, a bbq, a paprikás viszont finom.
Ezek az ázsiai fűziós special edition szériásak viszont borzalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!