11/14 anonim válasza:
Nagyon nagyon imádom! 😍
Főleg a paprikásat
12/14 anonim válasza:
Sajnos chipsfuggo lettem a Pringles miatt :D tenyleg finom, eredeti ize van. Az arat en is sokallom kicsit, de valoban megeri. A tescos sem rossz... viszont ha en nagyobb tetelben vagy gyakran eszem barmelyikat is, iszonyuan rosszul leszek
13/14 anonim válasza:
Lays stax a legjobb ebben a kategoriaban... sokkal fuszeresebb es ropogosabb, ha van ra alkalmatok kostoljatok meg!!!
14/14 anonim válasza:
A saját márkás (Lidl, Spar, stb) ízre ugyanolyan és feleannyiba kerül! De azért szeretem a Pringlest is! Csak hát nem magyar pénztárcára van szabva! Jól látszik hogy egy átlag amcsi mennyivel többet keres mint mi, náluk egy snack annyiba kerül mint nálunk egy főétel.
Mondjuk többet is esznek, egy amerikai kisgyerek benyom kaja után egy Pringlest egyedül, én meg akár egy hétig eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!