1/7 anonim válasza:
Az összetevők alapján nem is olyan cool... de az íze nem rossz.Rosszabbra számítottam, bár nem lett a kedvencem.
2/7 anonim válasza:
finom. iható kedvencem.. bár van több is =)) üdv: 18/L
3/7 Joros krisztina Tina válasza:
finom ihato kedvencem
4/7 Keresztes Ramóna válasza:
Szerintem nagyon finom és egészséges és árban is nagyon jó...sparban szoktam venni
5/7 anonim válasza:
én egyszer vettem, mert h savófehérje (testépítek, és tejsavófehérje tápkieget szedek)...de 1 decibe azt hiszem fél g fehérje van..az édeskevés. inkább savófehérje koncentrátumot kell venni. ennek az áráért úgy kijön 30g fehérje...így meg 5g...nem mindegy
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Szőrös állat vagyok, de én is bírom.
Utolsó: nem a fehérjetartalomra gondoltam. :)
Hanem az alkotók egészségességére.
2012. febr. 28. 15:11
7/7 anonim válasza:
Első vagyok.Az összetevőkre gondoltam, hogy annyira nem cool... aroma, mesterséges édesítő, színezék, gyümölcsöt sem sokat látott.Igaz, ennyi erővel bármelyik joghurt vagy tejital sem jobb nála.Egy előnye van, kicsi a kalóriatartalma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!