Mit szoktál reggelizni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 10:26
1/18 anonim válasza:
Fokhagymás pirítós,sonkás melegszendvics,párizsis kenyér,sajtostojásrántotta,gyümölcs,zsemle felvágottal vajjal,műzli tejjel,kenyér téliszalámival.. mikor mit :)
És te?
2/18 A kérdező kommentje:
köszi a tartalmas választ...
hát én joghurt, kifli, vagy eurókrémes/pástétomos kenyér....bundáskenyér....palacsinta, ha marad előző napról :D
2009. jún. 7. 10:36
3/18 anonim válasza:
Mikor mi van itthon, parizer, szalámi, pirítós, gabonapehely, bundás kenyér, meglegszendvics, stb.
4/18 anonim válasza:
Szintén zenész. :)
Néha tejbegríz, tejberizs, virsli. Ma reggel eperlekváros gofrit. :D
5/18 anonim válasza:
Lekváros vagy vajas kenyér kakaóval, néha tejeskávéval.
6/18 anonim válasza:
valamilyen szendvics, esetleg péksüti, mellé tejeskávé, ez viszont elmaradhatatlan.
7/18 anonim válasza:
kalács vajjal és mézzel :); melegszendvics; fokhagymáspíritós; ham and eggs; műzli; sima szendvics sonkával;téliszalámival hozzá paprika paradicsom:D; virsli; konzerves paradicsomos hal (ha tudom, hogy nem megyek senkihez és a barátom se jön!!:D); esetleg még pizza; télen viszont a lilahagyma ecetes lébe áztatva hajában sült kruplival rá pedig delikát és olaj! :) -->tényleg finom így, mert a hagyma nem is erős!
8/18 anonim válasza:
Az én /mi/ reggelink: Egy vékony szelet piritós /kicsi/, valamilyen természetes húsféle /most éppen mangalica császárszalonna/, ebből max 3-4 dkg. Minden reggelihez /télen-nyáron/ egy-egy paradicsom és egy-egy zöldpaprika, többször még hagyma, vagy retek is. Mindig valamilyen gyümölcs. Most eper, cseresznye, stb./ télen avokádó, narancs, gránátalma, retek, stb./. Kb. egy deci kefir kevés müzlivel. 3 kocka finom étcsokoládé. Másfél deci házi vörösbor. Egy pohár lanygyos citromos zöld tea kevés nádcukorral. Egy db. 1000 mg-os "C" vitamin, egy 200 mg-os "E" vitamin, egy db "D" vitamin és két kapszula Calcium. Nagyon ritkán fogyasztunk vajat /margarint sohase/ és szintén nagyon ritkán tojást, erdei gombára sütve. 170 cm. vagyok és 63 kiló.
9/18 anonim válasza:
Reggelire gyakorlatilag bármit meg bírok enni.Levest,tésztaféléket,húst...bármit.Mivel elég korán kelek és üres gyomorral nem szállhatok buszra,ezért diszkréten fel kell forgatnom a konyhát hajnalonként.Utána úgyis csak kb.10 óra múlva jutok kajához.
10/18 anonim válasza:
Én általában préselt szendvicset eszem (benne kenyér,margarin,sajt,szalámi) és hozzá friss zöldségeket,vagy szalonnás rántottát kenyérrel és szintén zöldségekkel. De néha bundás kenyeret is reggelizek,vagy hideg szendvicset. Ja,és elmaradhatatlan a nagy pohár tea,anélkül nem indulna a napom :))) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!