Mi van a jó hamburgerbe?
Mi van a teáltalad legjobbnak ítélt hamburgerben?
Melyik fajtát szeretitek a legjobban?
Ettetek már valamilyen különlegeset?
Szerintem ott indul a dolog, hogy jó hús legyen benne. A legjobb hamburgerhúst apukám készíti, jó minőségű marhahúst ledarál, és fűszerekkel meg talán egy tojással összegyúrja. Amikor összeért, faszenes grillen megsüti. Lehet a sütőben is grillezni, de az nem olyan jó. Ez a fajta hús ezerszer jobb a készen kapható kutyulékoknál.
Legyen benne sok-sok zöldség, de nem mindegy, milyen. Ilyenkor nem is lehet egy normális hamburgert csinálni,mert a hipermarketekben kapható zöldségek pocsék ízűek. Nyáron viszont a kertben termett paadicsom, hagyma, saláta isteni hozzá :)
Ezen kívül majonéz és/vagy mustár kell még bele, és akkor tökéletes.
Tulajdonképpen semmi extra, csak fontos a minőség. Sajnos hamburgeresnél még sose sikerült igazán jó hamburgert vennem..
életem legjobb hamburgere. USA -SAN Hose városa .
Omlos marha hús szeletek -nem darált húsból,paradicsom, uborka,hagyma. bbq szósz, sültburgonya, tükör tojás, 2féle sajt füstölt és sima.
A paraszt hamburgert szeretem. marha hús, paradicsom, hagyma,kechap,mustár,savanyuság...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!