Milyen íze van lazacos a sushinak?
Figyelt kérdés
Szívesen kipróbálnám, mert minden szeretek ami a sushiban van, de a nyers hal riasztó. Finom az ízé? Hogy lehet nyers halat fogyasztani? Nem egészségtelen? Nem rossz a gyomornak?2012. febr. 9. 01:10
1/4 anonim válasza:
Hogy a fenében lenne íze egy nyers halnak?A másik a nyers hús fogyasztása mindíg veszélyes.A főzés sütés nemcsak a baktériumokat pusztítja el de ízt is ad.Na meg az emészhetőséget növeli.Ez a szomorú hogy sokan bebeszélik maguknak hogy milyen fínom étel ez, hát az egye is!Én maradok a Savoyai szeletnél és a Somlói galuskánál.
Milyen ízlése van annak aki az osztrigát megeszi?
2/4 anonim válasza:
Én angyon szeretem. amennyiben jóminőségű a lazac isteni (de már ettem nem olyan finomat is)
3/4 doboszoli válasza:
A jégen tálalt osztrigát citrommal csöpögtetve "kicuppantani"... Olyan az ízlése mint nekem pl.
Ízlések, és pofonok..
4/4 anonim válasza:
a japán konyha amúgy sem főzi agyon az ételeket...és egyáltalán nem egészségtelen, max számunkra szokatlan. Ha ettél már lazacot bármilyen formában (sütni is csak 2percig kell) akkor tudod milyen ize van , nyersen sem sokban különbözik. Én szeretem a sushit, bár itthon még nem ettem, a lényeg hogy friss legyen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!