Natúr salátát készítettem, diétázok, hogyan ízesítsem majonéz nélkül?
Figyelt kérdés
öszetétel idáig: káposzta, paradicsom, uborka, paprika, kínai kel,hagyma, egy kis sajt;
nem csak sózni szeretném legyen fini, de mitől???
2009. jún. 2. 11:47
1/7 anonim válasza:
Hát majonéztől! NEm fog hízlalni!
1 tojássárgája, egy ek olívaolaj ( nem hízlal, kell a hajadnak meg a bőrödnek) édesítőszer, só bors, mustár. Ebbe keversz vagy joghurtot, vagy pedig kék (12%) tejfölt. Finom:)
2/7 anonim válasza:
Tegyél rá citromlevet és minimális olívaolajat. Szerintem annyi belefér :)
4/7 anonim válasza:
hamis majonezzel: tejfol, mustar, so, edesito, bors. tojas nem kell bele es olaj sem! Az ize csak minimalisan lesz mas de igy is finom sot szerintem jobb is:)
5/7 anonim válasza:
Tegyél rá egy kis ezersziget öntetet, az nagyon finom.
6/7 anonim válasza:
Natúr sovány jughurtba tegyél egy kis összetört fokhagymát, minimális borsot. Finom!
7/7 anonim válasza:
oliva olaj, fokhagyma, balzsam ecet, so, bors. Ha nem szereted a balzsam ecetet,akkor mustar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!