Mivel ízesítsem a tejet?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám feldobni egy kicsit a tej ízét? Úgy, mint a kakaóval... Mit tegyek bele, hogy kicsit extrább legyen, finomabb? :D2009. szept. 4. 19:52
1/10 anonim válasza:
Fahéjas cukor, méz, málna szörp (lehet hogy bizarr, de nagyon finom :)
3/10 anonim válasza:
Vaníliás cukor, paradicsomlé (ezt egy könyvben olvastam), fahéjas cukor, szörp, kávé (nem muszáj rendes kávénak lennie, van gyerekeknek árult ún. Maci kávé, ami malátából és cikóriából van), aztán régi babás könyvben olvastam a citromos tejről, citromlét kell tenni a tejbe, a tetején képződik valami izé ilyenkor, azt le kell szedni és aztán lehet inni.
4/10 anonim válasza:
Ja, és karamellás tej: két-három teáskanál kristálycukrot egy lábasban elkezdesz olvasztani, ne kavargasd, mert nem jön le a kanálról egykönnyen. Amikor szép, világosbarna színe van, ráöntesz egy nagyon pici vizet és jól elkevered vele, ezt hozzáöntöd a tejhez.
5/10 anonim válasza:
Karamellás tejet nagyon szerettem , mostanában felforralom a tejet és egy-két kocka étcsokit dobok bele , aztán turmixolom , így habos lesz .
6/10 anonim válasza:
málnaszörppel nagyon finom...:D eperturmix íze van
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok :D Kifogom próbálni némelyiket. Bár a paradicsomlé kissé érdekesen hangzik, de lehet jó :D
Ha valaki tud még valami finom tippet, várom szivesen.
2009. szept. 4. 20:36
8/10 anonim válasza:
én mostanában arra vagyok rákattanva, hogy egy darab gesztenyepürét turmixolok el egy nagy pohár tejben - valami eszméletlen finom
lehet kapni amúgy varázs szívószálat, az direkt erre van (gyerekeknek, de én is szeretem :D) - az olyan, hogy a szívószál belsejében ízesített cukorgolyók vannak, és amikor szívod a tejet, akkor megízesíti neked
többféle ízben van, csokis, vaníliás, gyümölcsös, karamellás...
9/10 anonim válasza:
Látom a klasszikus vanília még senkinek sem jutott eszébe:)Vaníliarúdnak egy darabkáját kell felfőzni a tejjel.
10/10 anonim válasza:
szarj bele extrém de neked bejjön xdxdsxddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!