McDonald's -os sultkrumpli, hogy keszul? Ne gyertek olyanokkal hogy olajban sul meg satobbi. Azert kerdem mert kulonleges ize van?
Figyelt kérdés
McDonald's2012. febr. 6. 22:03
11/24 anonim válasza:
És azt se felejtsük el hogy ott a gépek pontosan ugyanúgy sütnek mindíg azt házi tűzhelyen nem lehet megcsinálni.
12/24 anonim válasza:
én nem azért nem eszek ott mert ,,káros,, hanem azért mert nem jo. imádom a hambit, de a mekibe elémdobnak akkorat ami két harapásos, egy gustustalan uborkával. az igazi hambi nagyobb, és tele van zöldséggel. a sültkruplinak meg nincs is belseje, jól nem laksz vele.
13/24 anonim válasza:
Tényleg pálmaolajban sütik, nekünk egyszer volt a mekiből olajunk, és abban sütve teljesen más volt minden.
14/24 anonim válasza:
Én is imádom azt a krumplit, de szerintem sincs benne semmi varázslat, sima krumpli, megsütve. Csak a krumpli fajtája lehet más, mint amit nálunk termeszetenek/árulnak. Múltkor mondjuk tömény sülthal íze volt a krumplinak, olyan érzésem volt, mintha egy olajban sült volna a Filet o fish szendvicsbe való hallal. :D
15/24 anonim válasza:
Azért vannak még olyan emberek, akik nem használnak vegetát :) például én egyszer kipróbáltam, csináltam három kaját, tök egyforma lett mind. Akkor kidobtam. Azóta inkább veszek fűszereket és azokkal fűszerezek.
16/24 Uranus válasza:
Megveszik nagy mennyiségben a fagyasztott hasábburgonyát, megsütik és jól megszórják valamilyen fűszersóval.
17/24 anonim válasza:
Egy növénybiológus kutató tanárom azt mondta, hogy a burgonyát feldolgozzák valami péppé, átnyomatják egy formázón, hogy hasáb alakja legyen, majd lefagyasztják, és így küldik szét a világban. Az eljárás során persze bármit rakhatnak bele... A pálmaolaj pedig egy nagyon olcsó, bóvli olaj, és ha katalitikusan meghidrogénezed margarint kapsz belőle...
18/24 A kérdező kommentje:
erre a pepesitesre enis gondoltam. nem hiaba olyan draga a krumpli nalluk
2012. ápr. 1. 22:30
19/24 Lora1328 válasza:
De Bábolnán is csinálnak krumplit a Mekinek.. nem?
20/24 anonim válasza:
Mivel már többen is írták,hogy a meki pálmaolajban süt,ezért most elárulom,hogy ez nem igaz!!!Pálmaolaj helyett kókuszzsírban süt,ami egészséges,de csak azért használ k.zsírt mert az tovább bírja(többször lehet benne sütni,így gazdaságosabb)Amúgy meg tele van mindenféle ízfokozóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!