Horváth Orália kérdése:
Jó, ha így csinálom a forró csokit?
Figyelt kérdés
Van itthon 1 tábla tejcsokis Boci. Arra gondoltam, hogy forró csokiként elfogyasztanám. 3 dl-es bögrét megtölteném tejjel, be a mikróba és utána beledobnék pár kocka csokit (mennyi kell bele?). A kérdésem az, hogy így a csoki el fog benne olvadni rendesen? Ha nem muszáj nem szeretnék külön csoki olvasztással vacakolni.2012. febr. 5. 19:09
1/6 anonim válasza:
Én múltkor így csináltam, a csokis is elolvadt benne, de olyan apró kis pöttyök lettek és nem nézett ki gusztusosan
2/6 10inchhero válasza:
ha előtte felolvasztod a csokit, finom :D
3/6 anonim válasza:
Ha jó alaposan felforralod a tejet mikróban, akkor kockánként hozzáadva simán elolvad, és biztos, hogy nagyon finom lesz :)
Sztem 1-2 sor biztosan belemegy 3 dl-be, ez persze attól függ, hogy mennyire szeretnéd csokisan!
Ebben a dermesztő hidegben igen jó ötlet :)
4/6 anonim válasza:
Szerintem fordítva csináld. Én is így szoktam, pár kockát felolvasztok mikróban, nagyon kevés ideig hagyom bent különben elég! Majd a tejet nagyon apránként adom hozzá és jól elkeverem, így elkerülhető amit az első mondott, a "kis pöttyök"
5/6 A kérdező kommentje:
köszi
2012. febr. 5. 20:24
6/6 anonim válasza:
Nekem faterom belgiumban dolgozik, onnan hoz jóféle tejcsokit. Az nagyon szépen olvad. 4-5 kockát simán belevágok 3 deci tejbe. De abból kétszer akkora egy tábla mert vastag. Szóval sima bociból szerintem mehet 6-7 ha jól olvad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!