Te is szereted a boci csokit?
Figyelt kérdés
hmhmhm? :D2012. jan. 18. 22:30
3/14 A kérdező kommentje:
MrME :D
amúgy a milka konkurencia.
2012. jan. 18. 22:37
4/14 anonim válasza:
ha bocitej van a bocicsokiban akkor mivan a Tibi csokiban?:OOO Multkor kérdeztem is tőle :Bazze Tivi tevagyaz ?:O
5/14 anonim válasza:
márha nem képletesen értetted, és metaforikusan arra gondoltál amit a boci termel, csak egy másik helyen lelhető fel :D
a milka sehol sincs, inkább azb americana miatt aggódnék :D
MrME
6/14 anonim válasza:
A mostani nem nagy szám. A régi bocicsoki volt az igazi!
Egyik, ami olyan hatalmas volt, vastagsága vagy 1 cm, szeletekként volt vonalkázva, és minden szeletre rá volt írva, hogy szerencsi. Az volt az igazi a 80-asz években.
Meg a kisebb az a vékony és könnyen törhető, ami olyan szokatlanul volt rácsozva. ezüstpapírban és világoskék csomagolásban, hmhmhm......
Persze a mostanit is kajálom, de a régi, hjajjjjj
7/14 anonim válasza:
(sajnos már nem hazánkban gyártják ugye....)
8/14 anonim válasza:
bizony, én is visszasírom azokat az 50es éveket..
9/14 anonim válasza:
de ez hogy kerül most nem a szexualitás kategóriába? a kérdés szexuális tartalma teljesen világos
10/14 anonim válasza:
Nagyon szeretem. A kedvencem egyébként a sztracsatellás! Nyami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!