Milyen szörpöt iszol?
Figyelt kérdés
persze a tul drágákat nem engedhetem meg magamnak. vettem Sconto málna szörpöt és nagyon finom. azt hittem ez is olyan tescos lesz, de valahogy sokkal jobban izlik. ti milyet isztok, már aki iszik?2012. febr. 3. 17:34
2/11 anonim válasza:
SEMMILYENT! A tiszta víznél nincs jobb.
3/11 anonim válasza:
Feketeribiszkés PIROSKA szörpöt vettem, nagyon finom.
4/11 anonim válasza:
A Piroskák tényleg jók. :D
Mi házi málnát szoktunk. :)
A Bolero italpor nem szörp, de hasonló az íze. Abból a körtés nagyon finom :D:D És 80nál nem kerül többe. (pedig sok helyen vettem már :D)
5/11 anonim válasza:
Mi mindig Piroskát veszünk. Kedvenceink: málna, bodza, de néha van itthon szamóca és feketeribiszke is.
6/11 anonim válasza:
Mi piroskát általában. Most bodza a sláger, de málna, v szamóca is szokott lenni.
De van házi bodzaszörp, és az ezerszer finomabb, mint a bolti.
7/11 anonim válasza:
Van finom házi bodzaszörpünk.
De szoktunk venni Maci szörpöt, Piroskát, vagy Sió-t.
Maci szörpből a málna, csipke, meggy, erdei, feketeribizli a kedvencünk.
És a LIDL-s feketeribizli citromos is finom :)
9/11 anonim válasza:
nekem a szobi szörp jött be. málnás.
10/11 anonim válasza:
házi menta. nyáron nagyon klassz, de így télen sem rossz ám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!