Más felnőtt is szokta úgy enni a kekszet vagy nápolyit, hogy iszik rá kakaót vagy szörpöt, és áztatja a szájában?
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 10:25
1/8 anonim válasza:
Nem, de gyerekkoromban sem csináltam:)))
Viszont imádtam a háztartási kekszet teába áztatni, egyszerre sokat, és mikor már teljesen trutyi volt, kikanalaztam :)
2/8 anonim válasza:
Eszembe jutott még valami.
Kakaót sokat ittam úgy, h tettem a számba cukrozott kakaóport, és kortyoltam rá tejet:))))
3/8 anonim válasza:
nem !! A férjem aháztartási kekszet teábaáztatja na ettől falnak tudnék menni...
4/8 anonim válasza:
Nekem eszembe sem jutott még így enni. :D
Én a nápolyit különben is csak tejjel tudom elképzelni. De úgy, hogy csak kortyolok néha közben, nem áztatom a számban.
A keksz teával nagyon fincsi! Emlékszem általános suliban is volt, hogy ez volt az uzsonna a napköziben, ott is mártogattuk a kekszet. :D
Bár ez már régen volt, több, mint húsz éve. Ma már lehet, hogy nincs tea és keksz uzsonnára.
5/8 anonim válasza:
Bevallom, a csokis kekszet vagy nápolyit így eszem tejjel. :) De csak ha otthon vagyok, társaságban nem. Anyu is így eszi, így ha nála vagyunk, együtt szoktunk "gusztustalankodni". :)))
6/8 anonim válasza:
Ja és a babapiskóta+kakaó is isteni páros. Meg a tea+pirítós vajjal. Szóval aki szeret így enni, és új ízekre vágyik, az próbálja ki! :)
7/8 anonim válasza:
Háztartási keksz tejjel. Imádom.
8/8 anonim válasza:
Nem, de a "tejbekekszet" én is imádom, még 30 évesen is :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!