Szoktatok szörpöt inni?
Figyelt kérdés
Ha igen: milyen ízűt? Házit vagy boltit? Vízzel vagy szódával?2012. jan. 4. 16:58
2/11 anonim válasza:
1 vagyok. lemaradt : málna ,eper, ribizli. meggy.
3/11 anonim válasza:
Nyáron szoktam csak.
Házi szederszörpöt és bolti málnát. Ált. szódával, ritkán buborékos ásványvízzel, még ritkábban sima csapvízzel.
4/11 anonim válasza:
Én is nyáron szoktam, házi bodzaszörpöt szódával, vagy buborékos ásványvízzel.
5/11 anonim válasza:
Ált.-ban szamócásat, házit. Hideg, szénsavas ásványvízzel higítom.
6/11 anonim válasza:
Bolti málnát vagy bodzát, csak sima vízzel, buborékossal nem szeretem.
7/11 anonim válasza:
Nekem vannak saját készítésű szörpjeim, csalán, bodza, citromfű, menta, ezeket isszuk én csapvízzel, párom bubisan, általában kóstolós vendégek is bubisan.
8/11 anonim válasza:
málnás Szobit szoktam venni és bubis ásványvízzel isszuk. most télen is, nem csak nyáron.
9/11 anonim válasza:
5/8 vagyok, fáradt voltam, mást írtam. :D Boltit szoktam inni, nem házit.
10/11 anonim válasza:
Én málnásat szoktam és szódával és boltit de abból is a jobb minőségűt pl piroska :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!