Miért tesztek fel kérdéseket?
Figyelt kérdés
Csak érdekelne, milyen indíttatásból születnek ezek a kérdések!:)Ilyesmire lennék kíváncsi, hogy:Mit vacsoráztatok?, -és hogy- Milyen csokit szerettek? stb...2009. máj. 31. 11:33
1/10 anonim válasza:
nemtudom, és azt se hogy miért válaszolok!!!!!:D
2/10 anonim válasza:
Szerintem azért, mert ez egy ilyen kis "közvélemény-kutatás". Megkérdezik, mert vicces :D
3/10 anonim válasza:
mert kíváncsi vagyok az emberek véleményére, de van olyan is, mikor valami történik és tényleg nem tudom, mit tegyek...pl ma feltettem egy kérdést a macska szülésével kapcsolatosan, mert nagyon úgy néz ki, ma lesz a nagy nap...vagy volt már,hogy rosszul éreztem magam vagy beteg voltam és mások bevált módszereit szerettem volna kipróbálni...tehát nálam kétféle kérdés van: a közvélemény kutatásos, és a pánikból feltett
4/10 anonim válasza:
És te miért kérdezed,hogy mi mért kérdezünk????????
5/10 anonim válasza:
Mindenki azért kérdez, mert unatkozik és nincs jobb dolga.
6/10 anonim válasza:
mert nincs mas, akitol megkerdezzem
7/10 anonim válasza:
Na ezzel nem értek egyet
Mindenki azért kérdez, mert unatkozik és nincs jobb dolga.
sztem nem azért de mindegy
sztem azért mert nem tud valamit akkor megkérdezi mert biztos nincs más a közelébe akitől megkérdezhetné vagy az sem tudja a választ
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a felvilágosítást!:)
2009. jún. 2. 20:49
9/10 anonim válasza:
Vagy cikis megérdezni mástól, itt nem :)
10/10 anonim válasza:
Én azért kérdezek számítástechnikai és nyelvtanulós kérdéseket, mert abban gyenge vagyok.
Ilyen a mi a kedvenc jellegű kérdések eredményeit meg fel lehet használni iskolai dolgozatokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!