Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fasírozottba milyen fűszereket...

Fasírozottba milyen fűszereket tesztek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 11:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
só,bors,foghagyma ... többet nem tudok fejből, kezdő háziasszony vagyok :D fasírtot még nem csináltam
2010. ápr. 25. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
só, bors, fok- és vöröshagyma, majoranna, pirospaprika
2010. ápr. 25. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
só-bors-fokhagyma-vöröshagyma-1 tojás-külsejére zsemlemorzsa
2010. ápr. 25. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

só, bors, fokhagyma, vöröshagyma apróra vágva, pirospaprika ( néha petrezselyem, pulykához szerecsendiót is szoktam kicsit)


húshoz tejbe áztatott szikkadt zsemlét teszek + tojást még - majd a fűszerekkel bekeverem és min. 3 órát állni hagyom, hogy az ízek összeérjenek - majd zsemlemorzsába forgatom és kisütöm

2010. ápr. 25. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Só, bors, pirospaprika, fokhagyma, vöröshagyma, petrezselyem, tojás, vízbe áztatott zsemle/kenyér, külsejére pedig morzsát.
2010. ápr. 25. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A darált húshoz vízbe áztatott, jól kifacsart zsemlét, sót, borsot, egy tojást, fokhagymár és kissé megdinsztelt apróra vágott vöröshagymát, kis apróra vágott petrezselymet, apróra vágott kevés gombát és soha nem hagyom ki a kb. 1 evőkanálnyi összezúzott csirkemájat sem. A végén vizes kézzel átforgatom és egyenként beszórom zsemlemorzsával, mielőtt sütni kezdeném őket. Így nem repednek be.
2010. ápr. 25. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sok fajta fasirozottat ismerek. ez is tájjelegü-.a petrezselymestől, tavaszi vagdalttól, gom bástól, krokettszerütől kezdve sok más. egyébként az altaléam klasszikus a legfinomabb. kenyér, tojás, dinsztelt hagyma, paprika, só, tojás. köménymag, fokhagyma a végén zsemlemorzsába forgatva és kisütve. kisütéskor még a formája szerint alakitva is más az ize. igazi feltét.
2010. ápr. 25. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak borssal,vöröshagymával,kevés fokhagymával,szerecsendióval fűszerezem. Piros paprikát nem teszek bele,és nem forgaton zsemlemorzsába sem. Nálunk csak így szeretik. Az égett zsemlemorzsa nem tetszik senkinek.
2010. ápr. 25. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
ma 18:59: ne égesd meg akkor rajta a zsemlemorzsát - ha tudnál fözni, akkor nem irnál ilyen hülyeséget.
2010. ápr. 25. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 Harmoka ***** válasza:
22.41-nek miért lenne hülyeség, nem mindenütt forgatják a fasírtot zsemlemorzsába. Anélkül is ugyanolyan jó.
2010. ápr. 26. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!