Fasírozottba milyen fűszereket tesztek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 11:29
1/12 anonim válasza:
só,bors,foghagyma ... többet nem tudok fejből, kezdő háziasszony vagyok :D fasírtot még nem csináltam
2/12 anonim válasza:
só, bors, fok- és vöröshagyma, majoranna, pirospaprika
3/12 anonim válasza:
só-bors-fokhagyma-vöröshagyma-1 tojás-külsejére zsemlemorzsa
4/12 anonim válasza:
só, bors, fokhagyma, vöröshagyma apróra vágva, pirospaprika ( néha petrezselyem, pulykához szerecsendiót is szoktam kicsit)
húshoz tejbe áztatott szikkadt zsemlét teszek + tojást még - majd a fűszerekkel bekeverem és min. 3 órát állni hagyom, hogy az ízek összeérjenek - majd zsemlemorzsába forgatom és kisütöm
5/12 anonim válasza:
Só, bors, pirospaprika, fokhagyma, vöröshagyma, petrezselyem, tojás, vízbe áztatott zsemle/kenyér, külsejére pedig morzsát.
6/12 anonim válasza:
A darált húshoz vízbe áztatott, jól kifacsart zsemlét, sót, borsot, egy tojást, fokhagymár és kissé megdinsztelt apróra vágott vöröshagymát, kis apróra vágott petrezselymet, apróra vágott kevés gombát és soha nem hagyom ki a kb. 1 evőkanálnyi összezúzott csirkemájat sem. A végén vizes kézzel átforgatom és egyenként beszórom zsemlemorzsával, mielőtt sütni kezdeném őket. Így nem repednek be.
7/12 anonim válasza:
nagyon sok fajta fasirozottat ismerek. ez is tájjelegü-.a petrezselymestől, tavaszi vagdalttól, gom bástól, krokettszerütől kezdve sok más. egyébként az altaléam klasszikus a legfinomabb. kenyér, tojás, dinsztelt hagyma, paprika, só, tojás. köménymag, fokhagyma a végén zsemlemorzsába forgatva és kisütve. kisütéskor még a formája szerint alakitva is más az ize. igazi feltét.
8/12 anonim válasza:
Én csak borssal,vöröshagymával,kevés fokhagymával,szerecsendióval fűszerezem. Piros paprikát nem teszek bele,és nem forgaton zsemlemorzsába sem. Nálunk csak így szeretik. Az égett zsemlemorzsa nem tetszik senkinek.
9/12 anonim válasza:
ma 18:59: ne égesd meg akkor rajta a zsemlemorzsát - ha tudnál fözni, akkor nem irnál ilyen hülyeséget.
10/12 Harmoka válasza:
22.41-nek miért lenne hülyeség, nem mindenütt forgatják a fasírtot zsemlemorzsába. Anélkül is ugyanolyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!