Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A sajt egészségtelen?

A sajt egészségtelen?

Figyelt kérdés
"A sajt (mely tulajdonképpen „rothadt tej”), a belekben tovább rohad és ennek során toxinok szabadulnak fel. A tejben lévő kórokozók, nehézfémek, antibiotikum-maradványok szintén megtalálhatók a sajtban. A rendszeres sajtfogyasztás akár magas vérnyomáshoz, fejfájáshoz, szívpanaszokhoz is vezethet, de egyes kutatók szerint a gyomor- és bélhurut és a köszvények kialakulása is visszavezethető a sajtokra."

2012. jan. 31. 20:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Remélem ezt nem egy olyan vega oldalon olvastad, ahol még a tojás és sajtevést is rossznak tartják.
2012. jan. 31. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

Ez az idézet tudománytalan, és nagyon nagy butaságokat ír a sajtról. méghogy rothatdt tejből...Te jó isten.

vedd a fáradságot, ha bár ezt a blődséget kiollóztad valahonnét, hogy olvasd el a sajtgyártás technológiai folyamatát. aztán majd eldöntöd, hogy rothatdt-e az a szegény tej.

2012. febr. 1. 08:22
 13/18 A kérdező kommentje:

én sem hittem el azért is akartam megkérdeznim egyébként az antalvali.com-ról van

(Benézel a fogyirovatba, meglincselnek ha nem eszel csirkemellet reggel-délben-este... Pedig iszonyú egészségtelen.)

Ezt meg én nem értem..

2012. febr. 1. 17:00
 14/18 anonim ***** válasza:
A csirkemell mióta egészségtelen? :D
2012. febr. 1. 17:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Bocs, ha félreérthető voltam. Nem a csirkemell egészségtelen önmagában, hanem "reggel-délben-este" (ahogy írtam) enni. A fogyirovatban azt hirdetik, hogy naponta többször kell húst enni, lehetőleg csirkemellet. Ez nem igaz. Heti 3-szor lenne normális és egészséges húst enni. (Nem a versenysportolókról és testépítőkről beszélek, az egy másik kategória, speciális étrenddel és mozgással.) Ha minden nap, naponta 2-szer hússal tömöd magad, hosszú távon rosszul jársz. Anyagcserezavar lehet belőle, és köszvény is, ahogy írtad a kérdésedben. Nem a sajt okozza, hanem pl. a túlzott húsfogyasztás.

Hát... Antal Valinak a felét sem kell elhinni. Baromira ért mindenhez, pedig "csak" mesterkozmetikus. Táplálkozásban inkább hiszek egy dietetikusnak, egészségügyi dolgokban inkább egy orvosnak, és kozmetikában inkább neki, mint egy szakácsnak.

Szerinted mi köze egy kozmetikusnak a sajthoz meg a szívpanaszokhoz? Semmi... olvas egy cikket, és amit elhisz belőle, azt terjeszti. De attól még nem lesz igaz. Hiszen amihez nem ért, azt nem tudja megítélni, igaz-e. Vagy elhiszi, vagy nem. De amit "hiszünk", azt nem lehet tényként közölni.

Megj.: tegnap volt a hírtv-ben egy műsor, amiben arról beszéltek, hogy a magyar csirke tele van gyógyszerrel (antibiotikum), hormonkezelik, és valami fehérjés táppal hízlalják, hogy rövid idő alatt nagyobb legyen. Ez vajon mennyire egészséges? :)

2012. febr. 1. 18:03
 16/18 A kérdező kommentje:

köszi, így már érthető :)

hát igen, elég sok baromságot írnak azon az oldalon, sokan meg elhiszik minden sorát...

2012. febr. 1. 18:52
 17/18 anonim válasza:
Megbolondultál??????????
2012. febr. 10. 17:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Na, megint egy hülyeség!

Minden egészségtelen már, a sajt, a tejtermék, a hús, a kenyér, a cukor, a kávé, minden...

Mit együnk akkor?

Vagy dögöljünk meg éhen?

Éhen pusztulnánk az igaz, de legalább egészségesen...

Jaj, de jó!

2012. febr. 10. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!