Miért hatnak hasmenéssel egymásra a tej/víz és a csonthéjas gyümölcsök?
Figyelt kérdés
Azt tudjuk, hogy ezeknek a magjában cianidszármazékok vannak, de megjelenhetnek ezek a gyümölcs húsában is? Mi okozza a hasmenést ilyenkor? Természetes, jó reakció vagy enyhe mérgezési tünet? Tudja valaki?2009. máj. 30. 10:29
1/4 anonim válasza:
Rám nem hatnak. Szoktam cseresznyeturmixot is inni sok tejjel. Ha a vizzel együtt hasmarsot okozna,egész nap nem innék
2/4 anonim válasza:
Nekem sincs ezektől semmi bajom. Furán néznek rám, ha paradicsomra tejet iszok. Régebben direkt ettünk rengeteg szilvát és ittunk rá vizet. Semmi bajom nem lett. A 7. nap, kicsi fosimasi volt ,de semmi extra wc-zhetnék.
3/4 anonim válasza:
Az előző vagyok. Szerintem a gyümölcsben lévő rosttal van valami "probléma", ami sok folyadék hatására meghajt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ezek szerint embere válogatja, hogy hogyan reagál ezekre a nehezebben emészthető rostokra... Én sosem próbáltam szilvára és sárgabarackra tejet inni, de a vizezett sárgabarackital meghajtott... De pl. a párom anno egy szedd magad őszibarackszüretelő eseményen tíóraira őszit kapott tejjel... Jót mosolygott, de elfogyasztotta - nem lett semmi baja.
2009. máj. 31. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!