Eddig azt hittem, a gyümölcsök nem hízlalnak. Vagy mégis?
eddig azt hittem,a gyümölcsökben gyümölcscukor van amit fokozatosan lebont a szervezet,és nem hízunk tőle.
mégis,mások meg azt mondják hogy a gyümölcscukortól is hízunk :O
és már annyira bekavartak hogy nem tudom mi igaz :/
akkor a gyümölcscukor most hízlal vagy nem?
nyugodtan egyél gyümölcsöket, el van ez túlozva már de nagyon, van amibe több a szénhidrát ilyen pl a banán, szőlő ezeket fogyókúra alatt vagy nem javasolják vagy pedig reggelre
nos én csak a saját tapasztalom tudom megosztani veled amikor még fogyóztam (már nem csak súlytartás) rengeteg gyümölcsöt ettem mert hiányzott az édes íz
ezt érsd úgy hogy reggel banán, barack, szilva stb gyümölcsturmix, vagy zabpehely+joghurt és sok gyümölcs
akkor tízórai megint gyümölcsök nagy mennyiségben volt hogy 1.5 kilo cseresznye simán lecsúszott vagy egy jó 3 kilos dinnye
ebédre megint volt gyümölcs pl csirkemell barackkal, szilvával töltve, gyümölcs túróval és hússal sütve stb
uzsonnára megint jött a gyümölcs
vacsorára túró és joghurt összekeverve, de mivel magába nem tudom megenni gyümölcsjoghurtokat nem akartam venni, ezért összeturmixoltam minidg a túrót és hozzá adtam gyümölcsöt-dinnye, szilva, szeder, barack, alma mikor mit és lefogytam és tartom
szóval egyél bátran
kösz a válaszokat :D
2. köszi :D ez sokat segitett hogy tapasztalatból írtad :D akkor most valamennyire megnyugodtam :D
csakmert nem eszek sok gyümölcsöt csak akkor ha van itthon valami fincsi
de eddig mindig bűntudatom volt már akkoris amikor egy banánt ettem :S
Ha megeszel egy almát, nem hízlal.
Ha megeszel 5 kiló banánt a napi étrenden felül, az igen.
...
Ha beszámítod a napi kalóriamennyiségbe, akkor nem hízlal.
Ha választani kell, hogy 3 szelet torta vagy fél kiló szőlő, akkor a szőlő a jobb választás, még akkor is, ha az egyik legnagyobb cukortartalmú gyümölcsről van szó.
08:55
nekem mamám mondja mindig ..egyél egy kis körtét az nem hizlal ..egyél egy kis rántott húst az fogyaszt ...hát falra tudok mászni tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!