Segítenél, tanulmányomhoz kéne? MIt teszel az egészséged érdekében?
Nem követem a mai divatot,mert az csak a forgalmazóknak jó,de nem egészségesebb,mint a változatos étkezés.
Itthon sütöm a fehér kenyeret. Sok főzeléket,gyümölcsöt,tejet.tejterméket eszek. Csak zsírral főzök,mindenfajta húst eszünk,változatosan. Cukrot is módjával használok. Nem veszek kész ételeket,leveseket,szószokat,fűszereket. Mindenből a természetes dolgokat használom.
Emellett sokat mozgok is.
-Cukor helyett mézet,nyírfacukrot használok
-Amikor csak tehetem házi,bio zöldséget,gyümölcsöt eszem
-A tojás és a tej is házi
-Nagyon ritkán iszom üdítőket,majdnem mindig vizet és teát fogyasztok (na meg kávét)
-Nem szedek gyógyszereket,ha fáj a fejem,megvárom míg elmúlik,ha megfázom,iszom néhány nagy bögre forró teát és pihenek
-Kerülöm a mesterséges anyagokat,ízfokozókat
-Igyekszem napi 1 órát a szabadban tölteni
-Változatosan eszem,nem csak mindig parizeres zsömlét: házi sajtok,túró,zabkása,rozskenyér,adalékanyag-mentes füstölt parasztsonka,stb.
17/L
- cukros lötyik helyett vizet iszok
- minden nap reggelivel indítok
- naponta igyekszek la. 5x enni
- ebédre meleget eszek
- házi tejet iszok bolti helyett - napi 2 bögre
- kerülöm a zsíros, fűszeres ételeket
- naponta eszek la. 1 gyümölcsöt
- nasinak olajos magvakat választok
- nem szedek feleslegesen gyógyszereket (megfázást forró citromos teával kúrálom, fájdalmat kiheverem)
- naponta mozgok la. 1 órát
- igyekszem sok időt a szabadban lenni
huu köszönöm szépen
még annyi hogy milyen gyakran esztek zöldséget, gyümölcsöt -ideit (úgy értem faygasztott málna vagy aminek most van a szezonja) és hogy megpróbálsz úgy főzni hogy legyen benne minél több zöldség?
tejterméket eszel?tej sjat túró?
husokat eszel, figyelsz a napi fehérje-zsír-szénhidrát arányaira vagy ami van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!