Ti miket szoktatok inni?
Figyelt kérdés
Nem alkoholra gondolok, hanem általánosan. Pl mit isztok ha otthon vagytok, mit isztok az iskolában/munkahelyen, stb.2012. jan. 15. 22:49
11/25 anonim válasza:
Ja kihagytam, hogy a barátnőm néha lefőz egy kondér fekete teát, arra is rá szoktam menni, két cukorral, tejjel:) Érdekes, de a többi teát nem szeretem, ilyen gyümölcsös meg ilyen olyan ízűek nem játszanak, csak a fekete.
12/25 anonim válasza:
citromos víz
tea
csapvíz
néha üdítő(cola),sör
13/25 anonim válasza:
utolsó vagyok,a napi 3 max 4bögre tejeskávét kihagytam(édesítővel)
14/25 anonim válasza:
Teát (sok félét, szeretem a zöldet, feketét, vöröset stb), 100%-os narancslét (már amennyire a boltban kapható száz százalékos, mindenesetre jobb mint amire az van írva hogy 12 vagy 40 vagy mennyi százalékos), szénsavmentes ásványvizet, bár azt ritkán, nem szeretem a vizet, de néha jól esik. Kólát (szeretem a Pepsit is és a Coca-colát is) is szoktam venni néha, bár azzal úgy vagyok, hogy van időszak mikor majdnem minden nap veszek, aztán meg van hogy hetekig, hónapokig nem. Nagyjából ennyi. Tea, narancslé, víz, néha kóla.
15/25 anonim válasza:
Tea
Víz
Gyümölcslé
Kakaó,tej,karamell ital,vaníliás ital
Néha ha van rá pénzem szója ital.Nem azért,mert hiszek benne,egyszerűen szeretem az ízét.
Turmix
16/25 anonim válasza:
szénsavas ásványvizet, izesités nélküli zöldteát vagy gyógyteát. Két-három havonta egyszer rám jön és akkor megiszok 1-1 doboz gyümölcslevet vagy paradicsomlevet.
17/25 anonim válasza:
Víz, 100% gyümölcslevek (bár attól fáj a hasam a cukor miatt), vagy tej (azoktól meg puffadok, de la. finom).
Reggel bögre tejeskv.
18/25 anonim válasza:
Itthon víz, tea, tej, tejeskávé, ritkán gyümölcslé. Amíg egyetemista voltam a vizsgaidőszakban kóla és energiaital is volt. Most már csak nagyon ritkán iszom ezeket, akkor, ha valami miatt sokáig fent kell maradnom, ill. ha nagyon fáradtan kell vonatra ülnöm és több órát utaznom (nehogy elaludjak és tovább menjek). Munkám sajnos még nincs, de vizet vinnék magammal, vagy ha hideg helyen dolgoznék teát . Az egyetemre is mindig vizet vittem magammal, meg mindig, ha megyek valahová, azért, mert egy mosdóban is könnyen és gyorsan után tudom tölteni, nem kell kiöblíteni a teától stb.
19/25 anonim válasza:
09:05-ös vagyok, az lemaradt, hogy nyáron szörpöt is szoktam inni meg limonádét :)
20/25 anonim válasza:
Teát, vízet, frissen facsart narancs levet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!