Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki szereti az étcsokoládét?

Ki szereti az étcsokoládét?

Figyelt kérdés
Arról jutott eszembe, hogy a tescoban egy nagy halom étcsokit láttam leárazva, közeli lejárattal. Nagyon úgy néz ki, hogy rájuk marad. Volt köztük nagyon drága minőségű is, de sima boci étcsoki is. Bezzeg egy darab tejcsoki se akart rájuk rohadni, csak az étcsokik. Tényleg ennyire nem fogy? Mondjuk én is csak ritkán eszem meg, az igaz, sokkal többször veszek tejcsokit, de azért nem köpöm ki. Meg azt is mondják, hogy sokkal egészségesebb az ét, mint a tej.
2012. jan. 14. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem. magában,is sokszor süti krémekbe is teszek. Vannak olyan sütijeim amibe ét csoki kell...

A magas kakaó tartalmú ét csokit veszem ami min70%-os . De ezek sokszor nagyon drágák a boci ét csoki ugyan olyan jó mint a a drágák.

2012. jan. 14. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Én étcsoki mániás vagyok. Nem tudom hogy te ezeket hol láttad de ahova én járok tescoba ott még nem láttam leárazva ilyeneket meg rövid szavisokat sem találtam még eddig. A barátnőm csak az étcsokit eszi meg esetleg a mogyorósat én a tejcsokit is szeretem de kevésbé mint az étcsokit. Egyébként sokan nem szeretik azért mert tömény kesernyés, de hát pont az benne a jóóóóóóó. Volt hogy egyszer a bátyám régiszobáját ki akartuk festeni miután elköltözött és az ágya alatt 2 bontatlan tábla étcsokit találtam lejárt szavival, sajnos. Nagyon fájó szívvel dobtam ki a kukába a bátyám valószínűleg kaphatta de inkább elrejtette minthogy másnak adta volna oda. Sajnos ez van sokan vagy nem veszik vagy csak elpazarolják eldobják stb...
2012. jan. 14. 10:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Borsod megyében láttam. Az tényleg nagy pazarlás, ha az ember kidobja, akkor inkább adja tovább. Meg rólam tudják is, hogy fehércsoki-mániás vagyok, úgyhogy általában azt kapok, na az nem romlik meg nálam :-))
2012. jan. 14. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm kifejezetten az étcsokit preferálja. Én nem állok ellen a tejnek sem, de jómagam is inkább az előbbi felé hajlok.:) Azt viszont nem tudom, miért nem szeretik mások. Hiszen ez még nem is keserű...
2012. jan. 14. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is az étcsokit szeretem jobban. Ez melyik tesco volt?
2012. jan. 14. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is imááádom az étcsokit! Habár nem annyira, mint a tejcsokikat, de tény, hogy az étcsoki egészségesebb.:)

Ez a kedvencem közülük: [link]

2012. jan. 14. 11:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Hűűű, én imádom!

Bár igazából minden csokit imádok, mint a Gombóc Artúr :)

Csak az utóbbi időben, mióta gyerekeim vannak, jobban odafigyelek az egészségemre (és a súlyomra, mert előtte nem voltak súlyproblémáim még napi 1 tábla Milka Milkinis-től sem...), így inkább előnyben részesítem az étcsokit, mert az egészségesebb.

Most már inkább eszem 2 kocka 70%-os étcsokit, mint 1 tábla tejcsokit, ahogy régen.

2012. jan. 14. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Én az étcsokit is szeretem meg a tejcsokit.

Anyukám inkább az étcsokit szereti. Általában azt is vesz. Mert azt szokta sütibe is tenni, nekünk meg mindegy, hogy milyen. :D Mármint, hogy ét vagy tejcsokit eszünk-e.

2012. jan. 14. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!