Mi lett a vaníliás kólával?
Régen volt a vaníliás coca-cola.
Nagyon szerettem! Olyan finom volt!
Sajnos már nem lehet kapni. :(
Nem tudjátok, hogy miért szüntették meg a forgalmazását és a gyártását?
Tök jó, hogy kipróbáltad.
Így már nem lesznek kétségeim.
Biztos, hogy én is ki fogom próbálni.
Még egyszer köszi.
Nem minden országban szüntették meg a forgalmazását és gyártását. A mai napig is lehet kapni Oroszországban is. (mi is onnan szoktuk hozni, igaz kint jóval drágább mint itthon)
A másik meg, hogy elmentem a minap a Kolosy térre hogy megnézzem, hogy tényleg lehet-e kapni, de mindkét boltban azt mondták, hogy nem és nem is volt náluk ilyen. Viszont a 2. boltban volt egy hölgy akitől megkérdeztem hol van még ABC a Kolosy téren, és azt mondta, hogy a piacon van még egy, de az csak hétfőn van nyitva, tehát nem tudtam ott megnézni. Lehet hogy ott lehet kapni, de az után még nem tudtam utánna járni.
az előző vok
Jövő hétvégen Oroszországba utazok, és hozok magunknak is coca cola vaniliát meg pár ismerősömnek. Ha valaki szeretné hogy hozzak neki is az irjon egy e-mailt, és a többit ott megbeszéljük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!