Mi lett a vaníliás kólával?
Figyelt kérdés
Régen volt a vaníliás coca-cola.
Nagyon szerettem! Olyan finom volt!
Sajnos már nem lehet kapni. :(
Nem tudjátok, hogy miért szüntették meg a forgalmazását és a gyártását?
2009. máj. 24. 11:05
1/41 anonim válasza:
Ugyanez a kérdés foglalkoztat már vagy két éve. Én imádtam a vaníliás kólát, olyan jó íze volt. És most már sehol sem lehet kapni. Legutóbb talán 2005-ben ittam, utána nem is kerestem egy darabig, de most már úgy hiányzik.
2/41 anonim válasza:
Ez olyan, mint pl. a kék kóla. Ezeket csak egy ideig gyártják, nem állandó termék.
3/41 anonim válasza:
Ahol nincs rá megfelelőmértékű kereslet, nem forgalmazzák, de gyártani gyártják
5/41 anonim válasza:
marketing órán tanultuk,hogy azért vonták vissza itthon mert nem volt rá kereslet.pl.Oroszországban ez a nagy sláger ma is.náluk meg pl.a cseresznyés nem vált be...ez az üzlet::.(
6/41 anonim válasza:
max.annyit tudsz csinálni h.veszel vaníliarudat,v.aromát és beleteszed a sima kólába...ithhon nem fogsz kapni az eredetiből..:(
előző válaszoló
7/41 anonim válasza:
kárh neked marketingóra kell egy kis logikához XD
8/41 anonim válasza:
az orosz példát tanultuk, arra h.itthon miért vonták be azt azért fogtam...../amúgy nem muszáj kötözködni...
9/41 anonim válasza:
Ha véletlen a horvátoknál nyaralsz, ott lehet venni vaníliás kólát (nem coca-cola, de finom, cocta néven fut.
10/41 A kérdező kommentje:
köszi mindnekinek
2009. máj. 24. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!