Sziasztok! Írtam egy e-mailt a Coca Cola Hungarynak a vaníliás Coca Colával kapcsolatban és ezt a választ küldték:
Köszönjük, hogy érdeklődésével megkeresett bennünket, kérdésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy termékpalettánkat a fogyasztói igényeknek megfelelően, folyamatos piackutatások eredménye alapján alakítjuk. A vaníliás Coca-Cola üdítőital forgótermékként volt a magyar piacon, ami azt jelenti, hogy korlátozott ideig lehetett kapni, jelenleg nem gyártjuk és nem forgalmazzuk. Amennyiben az üdítőitalra fokozott igény mutatkozik, a termék bevezetésre kerülhet.
2011. szept. 19. 17:14
25/41 anonim válasza:
Ukránban még lehet kapni ez komoly oda járok át érte! ;)
2012. máj. 14. 15:33
26/41 anonim válasza:
Szentendrén a főtéri Tabaccoban lehet kapni 390 Ft-ért :D
2012. dec. 28. 20:42
27/41 anonim válasza:
1055. Bp Szent István Körút 5. Édenkert ABC 0-24 (Jászai Mari téri buszmegálló) itt lehet kapni 0,355 literes kiszerelésben a vaníliás Colát. Van még itt Dr Pepper Gyömbér sör és sok finomság!
2013. jan. 3. 13:53
28/41 anonim válasza:
Erkel utca Pizza Manufaktura! 350 ft ert lehet kapni az eredeti amerikait!
2013. jan. 24. 18:11
29/41 anonim válasza:
Fertőd abc. 299ft
2013. ápr. 11. 17:49
30/41 anonim válasza:
én pár hete vettem Németországban :) de állítólag Ázsia centerben is van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!