Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A szénhidrátnak milyen hiánybe...

A szénhidrátnak milyen hiánybetegsége van?

Figyelt kérdés

2012. jan. 7. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A szénhidrátnak nincs hiánybetegsége. köszöni szépen jól van. Ő cukor molekulákból áll és nincs szüksége másra.

Mit is akartál tulajdonképp?

2012. jan. 7. 13:33
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
Kalóriahiány gyengeség gyereknél visszamaradás a fejlődésben! Láttál afrikai gyerekeket?
2012. jan. 7. 13:41
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Semmilyen. Mit akartál írni? :)
2012. jan. 7. 14:24
 4/12 Phoney ***** válasza:
100%

Semmilyen, mivel a szénhidrátok nélkülözhetőek. Az afrikai gyereknek sem az a baja, hogy kiegyensúlyozatlanul táplálkozik......hanem hogy nem táplálkozik.

A szénhidrátokat csak az energiatartalmuk miatt fogyasztjuk, de energia nyerhető fehérjékből és zsírokból is.

2012. jan. 7. 14:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A szervezetnek mindenre szüksége van még a szénhidrátokra is! Csak egy bizonyos mértékig.

Amikor én diétáztam én a szénhidrátok drasztikus csökkentésével kezdtem.

Lementek a kilók de állatira legyengültem. Emelnem kellett az adagot, hogy jobban legyek.

2012. jan. 7. 14:56
 6/12 anonim ***** válasza:
én úgy tudtam, hogy az izmoknak szükségük van szénhidrátokra a normális működéshez, illetve az agy teljesítményéhez is jól jön...?
2012. jan. 7. 15:01
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Mikor szénhidrát mentesen diétáztam, mentálisan viselt meg a dolog, sokkal hajlamosabb voltam a depresszióra, de ez csak átmeneti volt szerencsére. Utólag olvastam is erről és valóban lehet ilyen hatása a hiányának, de mint már írtam, csak átmenetileg.
2012. jan. 7. 15:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Szénhidrátmentesen hogy lehet diétázni? Csak húst eszik az ember hússal? :D
2012. jan. 7. 15:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Zöldséget. Amúgy konkrétan candida diéta volt, de csak teljes kiőrlésű kenyeret lehetett enni, azt sem sűrűn. Ugyan abban is van szénhidrát, de lassabban szívódik fel és jelentősen kevesebb, mint ahogy mindennaposan táplálkozik az ember.Amúgy a mai napig igyekszem minél kevesebb szénhidrátot fogyasztani, főképpen cukrot nem eszek egyáltalán, kenyérfélét is csak mértékkel.
2012. jan. 7. 15:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az csak szénhidrát csökkentett diéta, még a zöldségben is van szénhidrát, egyedül a legtöbb húsfélében nincs.
2012. jan. 7. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!