Melyik a legjobb kínai gyorsétterem Budapesten?
..kóstold meg!
Én laktam a közelben és sokat ettem Náluk!
Heti 3x-4x?!
Akkor még olcsóbb volt, mint magadnak elkészíteni.
Sokszor volt szerencsém látni az áru szállítást és olyan zöldségekből készítették az ételeket, amiket én is szívesen megvennék bár mikor a piacon!
Egy kis kínai hölgy nyitotta akkoriban, de már férjhez ment és lettek gyermekek is!
Amúgy Ők főznek a Józsefvárosi piacon is!;):)
Ami még mellettük szól, hogy mindig friss az étel, ha valami nincs kitéve, azonnal elkészítik, családias a légkör és korrekt adagok!
2-3honapja egy férfi volt ott, mint pultos"üzletvezető"!
Végtelenül kedves volt, írtunk is a vendégkönyvbe-vásárlók könyvébe.
Bár mikor és bár kit el mertem oda vinni régen is és most is, mert lehet, hogy nem 20.000,-HUF egy vacsora, de szégyenben biztos nem maradtam sem a konyha, sem a minőség, sem pedig a tisztaság miatt!
Olyasmi lehet a szemléletük, mint amit a Gazdagretiről írt az egyik előttem szóló!
(Hiper elégedett voltam velük! Ha netán negatív tapasztalatod van velük, kérlek azonnal keress meg privátban, honorálom a veszteségedet..nem hiszem, hogy rendezvényt szerveznél oda! Csak ennyire bízok bennük és ennyire vagyok hálás a sok finomságért, amit zokszó nélkül elkészítettek zárás előtt 3 percel is, elvitelre is! Pedig már biztos elpakoltak és elmosogattak! Itt tudsz privát üzenetet is küldeni, ha az e-mail címemet nem adná meg a rendszer! ;) Bár nem hiszem, hogy sor kerülne rá, nem fogsz csalódni!)
És minden képpen nézz fel a mennyezetre, dekoratív!
Üdv.:
Laci
Ui.:
Bocsánat a predektív miatt, ha félre ütöttem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!