Melyik a legjobb gyorsétterem?
Figyelt kérdés
McDonalds, Burger King, KFC.
Miért?
2011. nov. 14. 19:48
1/9 anonim válasza:
Hát, ha ezek közül kell választani, akkor nekem a KFC. Ott tűnik a "legigazibbnak" az étel. A többi olyan mű...
2/9 anonim válasza:
McDonalds! Nekem ott volt eddig a legfinomabb a kaja. :)
3/9 anonim válasza:
Hát... A McDonaldsos kajától hánynom kell, sajnos szó szerint.
A Burger Kingestől hasmenésem van.
A KFC-t még nem próbáltam, nem tudom, merjem-e :D
De ha mindenképpen kellene a kipróbált kettő közül választanom, akkor inkább a hasmenés, mint a hányás, tehát Burger King.
4/9 anonim válasza:
a mekis kaját már unom nagyon sajnos, a burger king nagyon hasonló, tehát KFC :D
5/9 anonim válasza:
KFC finomabb és nem olyan hízlaló a csirkahús!
6/9 anonim válasza:
Legjobb a kfc,utána meki és bk. A grander a legjobb hamburger,a bk meg egyszerűen sz.r.
7/9 anonim válasza:
A kfc-vel legutoljára rossz tapaszt. volt, úgyh most a meki. De egyik nap kipróbálom a burgeres sajtost is, hátha.
Mivel fel kéne szednem pár kilót, így be-betérek néha. És a börgeresben több a kcal. :)
8/9 anonim válasza:
Első a McDonald's utána következik a Burger King, aztán a KFC.
9/9 anonim válasza:
ezek közül: 1. a burger king 2. KFC és 3. a mcdonalds.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!