Melyik a legjobb kávéfőző? Nem kapszulás, nem filteres, hanem ami presszókávét tud főzni
Legjobbat úgy értem, hogy:
Finom kávét főz
Megbízható
nekem a német típusú préselős van:
az aljára teszel kávét, melegítesz vizet egy külön edényben és azzal leöntöd
kicsit állni hagyod, megkevered és a szűrős tetejével lepréseled
:-)
szerintem ez:
megbízható, finom kv, évtizedek óta gyártják (csak most már szebb kivitelben) és véletlenül magyar is...kuriózum
Akkor egy kicsit pontosítok.
Én is szarvasi párti voltam mindig is. Kb. 20 éve ugyanaz a gép van a szüleimnél. Semmi gond vele. Amikor elköltöztem otthonról, én is ilyet vettem mert bevált. Azóta 2 is elromlott: az egyik 2 év, a másik alig egy év után. Valami gáz lehet az új szériákkal... A szüleim 20-on éves gépe még meg van.
Ezért keresek mást. Szóval a szarvasi nálam kizárva. Vagy egy jó szervizt ha tudtok ajánlani... Bár nektek meg szerencsére nem volt szükségetek rá.
Lehet, hogy az lesz...
Azon belül kell valamire odafigyelni?
Bár... valahogy attól is félek: egy másik rokonomnak olyan van. Valószínűleg az is el tud romolni, mert az meg olyan hígra főzi a kávét, mintha csak simán meleg vízzel lenne leöntve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!