Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb kávéfőző?...

Melyik a legjobb kávéfőző? Nem kapszulás, nem filteres, hanem ami presszókávét tud főzni

Figyelt kérdés

Legjobbat úgy értem, hogy:

Finom kávét főz

Megbízható

2011. dec. 1. 07:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekünk több mint 20 éve szarvasi mini mini espresso kávéfőzőgép van a kicsike idősebb mint én és kb minden nap megy , néha ki kell tisztítani ecettel meg átfőzni.Tökéletesen működik ennyi idő után is és gyorsan főzi a kávét meg lehet vele nagyobb adagokat is főzni.Jobb mint a kotyogós amit a tűzhelyre raksz.
2011. dec. 1. 11:01
 12/17 A kérdező kommentje:

Akkor mit csináljak? Vegyes szarvasit, de akkor minimum 15 évest? :)

Szeretem a jó kávét, de pénzem nincs sok rá. Nyilván egy automata kávégép ami meg is őröli a kávét, nagyon finomat készíthet, de arra nincs keret. Max. 20 ezret szánnék rá.

2011. dec. 1. 11:12
 13/17 anonim ***** válasza:

A közönséges, gázon főzős kotyogó akkor főz jó kávét, amikor hallod, hogy a víz felforrt, leveszed alatta a lángot egészen kicsire.

Akkor szép lassan adja ki a kávét, és nem lesz híg!

2011. dec. 1. 11:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen az automata kávégépek a legjobbak amik megdarálják mielőtt főznék és akkor tényleg nagyon friss a kávé és finom.
2011. dec. 1. 11:15
 15/17 A kérdező kommentje:

OK, ezek szerint meg van a technikája.

Nekem a kotyogóssal csak egy bajom van: egyedül én iszom kávét, tehát kis adag miatt kell bekapcsolni a tűzhelyt (villanytűzhely), ezért nem túl energiatakarékos. Elektromos kotyogóstól van tapasztalatod? Mert azzal ez a probléma is megoldódna. (persze az megint egy lehetőség arra, hogy könnyebben romlik el)

2011. dec. 1. 11:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Arról sajna nincs tapasztalatom.
2011. dec. 1. 12:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Amennyiben még aktuális. Kotyogós azon belül pedig Bialetti Brikka. Fantasztikus milyen kávét főz! Eddig egy DeLonghi kávéfőzőm volt, de tönkrement. Ugyanabból a kávéból egy krémes, fantasztikus kávét főzött. Nem hittem volna, hogy egy kotyogós kávéfőző képes ilyenre! És ebben maximum a tömítés fog tönkremenni aminek a cseréje 500 ft körülbelül. A kávézás új élményét nyújtja számomra! :)
2013. ápr. 16. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!