A teát mivel lehet ízesíteni a cukron és a mézen kívül?
Citrommal, édesítővel, tejjel, tejszínnel.
Vagy mire gondoltál?
Gyümölcsteába lehet gyümölcsöt is rakni + filtert, leönteni forró vízzel, és finom, ahogy megpuhulnak a gyümik, málna, eper, ribizli stb. Fagyasztott tudsz venni ilyenkor.
Ha az ízesítésen nem az édesítést érted akkor bármilyen gyümölcslé vagy gyümölcs szörp.
Régebben pl. nyáron a kihűlt teát szódásüvegbe tettük és szódateák csináltunk. Nagyon fini volt.
borral, fahéjjal
rummal
tejjel
csipkebogyólekvárral
bodzaszörppel
Az milyen finom a bodza.
Régen a mentateába tettünk ananász és bodzaszörpöt meg citromlevet.
Olyan lett mint egy koktél a menta meg egy kis alkoholos feelinget kreált.
Csak a megfelelő arányban kell vegyíteni, mindegyikből egy kicsi, hogy inkább a menta domináljon és utána lassan bontakozzanak ki az ízek. Nagyon finom és hűsítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!