A zöld teát szoktad cukorral ízesíteni?
Figyelt kérdés
Ha cukrot teszek bele, azzal csak rontok a hatásán, vagy nem számít igazán?2011. ápr. 1. 21:55
1/15 anonim válasza:
Ennél abszurdabbat el se tudok képzelni. Zöld teába cukor? Minek? Én sose teszek bele. A zöld tea hatásán nem ront, csak a cukornak magának van egy borzalmas hatása. És ront a tea ízén is. Felejtsd el! És remélem, nem filteres zöld teát iszol!
2/15 anonim válasza:
Én semmit nem rakok bele. Finom magában.
3/15 anonim válasza:
fekete vagy gyümölcs teát el sem tudom képzelni ízesítés nélkül, viszont a zöld teába semmmit sem tudnék tenni!! Egyszer megkínáltak cukros zöld teával, majdnem kiköptem :)
5/15 anonim válasza:
milyen másmilyen lehet ha nem filteres?
7/15 anonim válasza:
kövezzetek meg,de én cukorral és egy kis citromlével iszom... ugyan úgy ízesítem mint egy rendes fekete-teát,és filtereset iszom,woooooo... ez ám a nagy bűn! :D
8/15 anonim válasza:
Én nem rakok bele cukrot, mikor nagy ritkán iszok. Viszont nekem olyan hasmenést okoz, hogy egy doboz széntablettát bevehetek rá, meg se érzem... Szóval nem túl gyakran iszok 1-2 évente az íze miatt, mikor már nem tudok neki ellenállni.
9/15 Salx Narval válasza:
Én teszek bele egy karika citromot, édesítés nélkül.Szinte minden teába teszek citromot.
10/15 anonim válasza:
Előző válaszokhoz írnám:
Filteres helyett szálas teát kell venni. A filteresbe ugyanis csak a maradék szemetet teszik bele. Vegyél egyszer szálast, és bonts fel mellette egy filtert, akkor látni fogod a különbséget! Sajnos ma már a szálas tea annyira háttérbe szorult, hogy a nagy hipermarketekben se fér be az ezer féle filteres kacat mellé egy se, úgy hogy többnyire csak bióboltban kapható, és nem olcsó, bár sokáig elég.
Akinek a zöld tea hasmenést okoz, ott nagyobb baj van. Rossz a táplálkozása és az emésztése, és hamarosan komolyabb baja is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!