Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A zöld teát szoktad cukorral...

A zöld teát szoktad cukorral ízesíteni?

Figyelt kérdés
Ha cukrot teszek bele, azzal csak rontok a hatásán, vagy nem számít igazán?
2011. ápr. 1. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
simán iszom, vagy esetleg mézzel (akác)
2011. ápr. 2. 09:14
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

Hát, tudom, hogy rossz az emésztésem, bélgyulladásom is volt már. Előtte sem volt minden rendben, de ezek idegi alapon jöttek elő (egyetem, stressz a sok vizsgától, hirtelen albérletváltás, otthon komoly családi gondok stb.). A táplálkozásommal nincs semmi baj, az orvosom szerint is egészségesen táplálkozok. Igazából nem tudok mit kezdeni vele azon kívül, hogy a széntablettával közelebbi kapcsolatot kellett kiépítenem.

Viszont az igaz, hogy teából csak szálasat, legyen az fekete tea vagy zöld tea, stb. Vannak nagyon jó teaházak, ahol adnak el kimérve teafüvet. Én itt szoktam venni:

[link]

Vagy itt, ha gyümölcsteát akarok venni:

[link]

2011. ápr. 2. 12:33
 13/15 anonim ***** válasza:
12.33: Ebbe azért ne nyugodj bele! Nem normális dolog, és ha van egy ilyen rossz állapot, az sose marad változatlan, romlani, eszkalálódni fog. Nem lennék azért olyan biztos benne, hogy egészséges a táplálkozásod, mert az ilyen emésztési problémák igenis alapvetően táplálkozási eredetűek. Én mindenképpen próbálkoznék az egészséges bélflóra helyreállításával. Ezt segíti mindenféle erjesztett táplálék (joghurt lehetőleg saját kultúrából, savanyú káposzta), aztán a hüvelyes magok (bab, lencse), és meg lehet próbálni valamilyen bélbaktérium-pótló készítményt is (pl. protexin balance).
2011. ápr. 2. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"A filteresbe ugyanis csak a maradék szemetet teszik bele."

Ez az a mese, amit nem kell elhinni.

2011. jún. 8. 18:28
 15/15 Salx Narval ***** válasza:
100%
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a filteres teákat gyakran aromásítják és színezik is, sajnos még a márkásakat is.Természetesen van sok kivétel is, csak meg keresni.:D Én azon gondolkodok, hogy beszerzek egy kis teacserjét is a fűszerkertembe.
2011. jún. 9. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!