Mi a Graham liszt, és miben különbözik a teljes kiőrlésű liszttől?
Figyelt kérdés
Kenyérsütő gépben akarunk házilag egészséges kenyeret sütni, szeretném tudni, melyik lisztfajtát érdemes használni. Eddig a teljes kiörésű lisztet kevertük a "normál " liszthez, 1:3 arányban.2008. márc. 30. 18:35
1/1 anonim válasza:
Graham lisztet is nyugodtan használhatod úgy, mint a teljes kiőrlésűt, mert az is az :) Leglábbis a mi kenyérsütőnkben ugyanolyan jó mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!