Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék az ünnepek...

Hogyan tudnék az ünnepek alatt a legtöbbet magamba tömni? Pls

Figyelt kérdés
Ilyen praktikákra gondoltam, hogy előtte sok vizet igyak vagy vmi ilyesmi. Itt van a sok kaja megyünk vendégsébe ki akarom használni, ingyen kaja lehetőséget. :D köszi
2011. dec. 24. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
31%

-mozogj valami megterhelőt, (bár gondolom ez nem játszik nálad...)

-szedj magnéziumot

-gondolj folyamatosan a kajára

de jó hogy ennyi gondod van, én meg szétstresszelem magam hogy 2 hétig itthon vagyok, és tudom hogy a család egyáltalán nem figyel a kajára, így az utóbbi 3 nap alatt kb ötöd annyi fehérjét ettem mint kellett vna, szénhidrátot bezzeg jó sokat, azt se a jó féléből.

Most is i volt az ebéd? kolbászos krumplileves+ gofri, na így nézzen ki jól az ember...

ha nem itthon vok, magamra főzök és tudatosan eszek, de aszem most 2 hét alatt jól szét fogom cseszni magam:S

2011. dec. 24. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:

hál istennek főzöm már estére a jó nagy adag halászlét, 3-4 napig sztem nagyrészt ezen fogok élni:D.

nincs mit tenni fehérjefüggő vagyok

2011. dec. 24. 12:51
 3/6 A kérdező kommentje:
első köszi, am örülj neki a feljött felesleget könnyebb átdolgozni izommá, mint felszedni izmot. :D
2011. dec. 24. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:

"a feljött felesleget könnyebb átdolgozni izommá"

:D

Nem tudom hogy tud valaki ilyet kitalálni. Biológia csoda lenne ha a zsír izommá "változna". Ugyan is a kettő két külön dolog/anyag nem tud az egyik a másikká alakulni/változni átdolgozni :D XD.

2011. dec. 24. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A zsírt te SOHA nem fogod izommá alakítani. Mielőtt ilyeneket leírsz, tán tájékozódni kéne.

Az első meg marha tragikusan éli meg ezt az egészet, jót nevettem rajta. 2 hét nem a világ.

2011. dec. 24. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:

így van, kevés kaja-sok folyadékkal tágítsd a gyomrod

elsőnek mekkora gondjai vannak...

2011. dec. 24. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!