Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet tejport kapni?

Hol lehet tejport kapni?

Figyelt kérdés

2011. dec. 18. 11:58
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Hát én az élelmiszer osztályvezetőjétől kérdeztem, mert ismeretem, de hogy egy osztályvezető se tudja:D

Amúgy azt tudja valaki, hogy esetleg arányába nézve a tejpor és a kávétejpor ugyan olyan?? Vagy elképzelhető, hogy a kávétejporból több kell, mintha tejport használnék.

Chokitot csináltam és rendszeresen nem sikerül olyan jól,amióta kávétejport használtam, nem áll annyira össze, nem szép...:S

2011. dec. 28. 20:55
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem lesz olyan jó a kávékrémporból semmi, mert az egy instant, azonnal oldódó zsírszegény termék.tejpor van sovány és zsíros, az mindegyik tapadós , tömény állagú,

a tej víztartalmát vonják ki belőle.sajnos semmivel nem pótolható.

a "vicc", hogy a kis Spárban tegnap is láttam az általad keresett tejport...

a multiknál nem kereskedő/eladók vannak, hanem árufeltöltők, és halvány lila lövésük sincs áruismeretből.

arra sem emlékeznek, hogy tegnap mit, hova raktak.

nem akarom őket bántani, ők is csak megélni akarnak, de a kereskedelmi szakmához közük nincs.

2011. dec. 29. 07:02
 23/29 A kérdező kommentje:
Es az en altalam mutatott tejport mennyiert latjatok?:)
2011. dec. 29. 11:19
 24/29 anonim ***** válasza:

Ígérem, legközelebb az árát is megnézem,eddig tényleg csak arra figyeltem, hogy van-e:)))

a jövő évi sütidet remélem már abból készítheted.

BUÉK!!:)

2011. dec. 29. 11:46
 25/29 A kérdező kommentje:

:D köszi szépen, de ha arra járok én is kinyitom a szemem még ennél is jobban!!:D

Neked is boldog új évet!:)

2011. dec. 29. 12:45
 26/29 anonim ***** válasza:
Ha Győrben keresed, Pláza Matchban van, ma vettem, de a volt Szépségszalon melletti belvárosi Matchban is szokott lenni. Hipertescoban is láttam, szomszédom a Metro-ban veszi. Tutti (rábapatonai)cég is gyártja. A réges-régi 100gr-os zsíros tejporból lehetett a legfinomabb krisna-golyót csinálni... Az összes lelőhelyre jellemző, hogy néha eltűnik. Sok sikert!
2011. dec. 29. 17:33
 27/29 A kérdező kommentje:
Mennyiért vetted?:D
2011. dec. 29. 18:35
 28/29 anonim ***** válasza:

549 vagy 579 Ft volt a 200gr sovány tejpor a Matchban,(netcafeból írok, nincs itt a blokk) Tescoban 700 körüli árat láttam. Xillittel és vajjal készítettem, így vigasztalhatom magam, hogy egészségesebb a csokinál... :)

Nézd azért meg a Tutti.hu-n.

Boldog Új Évet!

2011. dec. 30. 16:37
 29/29 A kérdező kommentje:

Koszi szepen.:)

Nektek is nagyon boldog uj evet!!!:)

2011. dec. 31. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!