Hol vehetnék tejport?
Figyelt kérdés
Chokitot szeretnék készíteni, de sehol nem találok hozzá tejport. Spar,Interspar, Tescoban már néztem. Csak kévába való van. Hol találhatok? és mik környékén találok?2009. jún. 10. 09:27
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. jún. 10. 09:36
3/6 anonim válasza:
igen, sokszor nincs:( Corában veszem vagy Coop-ban és ahol a sütéshez való dolgok vannak (vaníliás cukor, puding,sütőpor, ilyesmi)
4/6 anonim válasza:
uu hogy csinálod a chokitot???már bocsi, hogy itt kérdezek, csak nagyon érdekel:)
5/6 A kérdező kommentje:
igazából még nem csináltam chokitot, csak emlékszem, régen egyik osztálytársam anyukája készített, és most megkívántam. Egy csomó recept van neten, nekem a mindmegette.hu-n levő a szimpatikus azt akarom megcsinálni hétvégén. remélem finom lesz. Neked van bevált recepted?
2009. jún. 10. 22:14
6/6 anonim válasza:
nincsen, igazából mikor elolvastam a kérdést akkor kívántam én is meg:)aztán azt gondoltam van valami spéci recepted, de akkor majd megnézem a mindmegettén én is:)köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!