Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet tejport kapni?

Hol lehet tejport kapni?

Figyelt kérdés

2011. dec. 18. 11:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
58%
kb minden boltban, csak jól el van dugva, nehogy azt vedd meg a kávékrémporok helyett
2011. dec. 18. 12:04
 2/29 anonim ***** válasza:
konkrétan a Spárban láttam.
2011. dec. 18. 13:02
 3/29 A kérdező kommentje:
Én a SPAR-ba járok vásárolni, de már több éve soha nem láttam, megszoktam kérdezni eladókat, és mondták, hogy nem értékesítenek. Meg mi hasznuk lenne belőle, hogy eldugják, amikor drágább, mint a kávétejpor?? Tehát akkor hol is?
2011. dec. 18. 13:33
 4/29 anonim ***** válasza:
sütési kellékek közt van, általában a legalsó polcokon
2011. dec. 18. 13:39
 5/29 A kérdező kommentje:

Na, de érted, ha az eladó azt mondja, hogy nem értékesíthetnek akkor nyilván nem is fogok sparba találni.

esetleg máshol?

kávétejport is mondják, hogy jó..én chocitoba akarom a tejport..régen azzal használtam...utóbbi évekbe használtam kávétejport, de én észreveszem a különbséget.

2011. dec. 18. 14:19
 6/29 anonim ***** válasza:

mondom, hogy szinte minden üzletben lehet kapni

vettem már : auchan, cba, teszkó, spar

2011. dec. 18. 14:23
 7/29 anonim ***** válasza:
ja és eurós boltban is vettem már
2011. dec. 18. 14:24
 8/29 anonim ***** válasza:
Örsi Spar (tejes részlegen), Tesco (drága), Auchan.
2011. dec. 18. 17:02
 9/29 anonim ***** válasza:

én is mondom, hogy láttam a spárban, zacskóban, és még gondoltam is mennyien kereseik itt raffaellóhoz.a tejespultban volt, talán a kávétejszínek felé.

nálunk úgy van az egyik kis spár, hogy a bemenetkor a zöldséges, és azután jön egy hosszú hűtőpult jobbra tejtermékek, margarinok, zsír, szóval ott volt valahol

2011. dec. 18. 17:09
 10/29 A kérdező kommentje:

na akkor kinyitom a szemem és körbe nézek...csak ugye mivel nem láttam, hátha az eladó tudja..nekem a győribe ezt mondták, de akkor meglesem egy másik helyen.

[link] de ez a fajta már nincs, ugye?? mert anno ezt vettem.

2011. dec. 18. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!