Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen húsiból csináljak hús...

Milyen húsiból csináljak hús levest?

Figyelt kérdés
legjobban csirkéből szeretnék csak mit rakja bele.mert csak szárnyát szoktam.ha meg sertésből csinálok akkor meg a karaj csontját.
2011. dec. 16. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:

A csirkének bármely részét belerakhatod, mondjuk ha bolti csirke, akkor a combját nem célszerű, hiszen utána már mást nem tudsz vele kezdeni, mint benne hagyod azt is. (Gyorsan kifő az íze, utána akár rántva, sütve ízetlen lesz)


Egyébként a legfinomabb húsleves vagy az eléggé idős (1 éves) tyúkból főzött leves, vagy a marhahúsból főzött levesnek van finom íze.

2011. dec. 16. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha csirkét csinálsz akkor combot,szárnyat,far-hátat,nyakat is tehetsz bele..

Pulyka ,vagy liba, aprólékot is vehetsz.nyak,far -hát.

2011. dec. 16. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Én levesben a zúzát, májat, szívet szeretem nagyon, esetleg még a nyak is beleillik. Csirke, tyúk, mindegy, de vigyázz, mert a tyúkot tovább kell főzni.
2011. dec. 16. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
én csirke felsőcombból szoktam, a végén lefejtem a húst, darabokra vágom és visszateszem a kész levesbe
2011. dec. 16. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

én csirkemell csontját, szárnyát, combját, nyakát, szvet, zuzát szoktam beletenni

vagy kacsafarhátból, libából főzöm

2011. dec. 16. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

A húsleves akkor a legfinomabb, ha legalább 3 féle húsból készül. Pl: pulyka-liba-kacsanyak és hozzá még sertéscsont.

Szoktam még darálthúsból is csinálni húslevest.

Legjobb a setés-marha mix.

Nem sok kell bele kb 20 dkg 4 főre.

A zöldségeket/ borsót is/ apró kockára vágom és a darálthússal felteszem főni. Ha kész akkor beleteszem a tésztát is./csiga/

2011. dec. 16. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 doboszoli ***** válasza:

Nálam a kaparós tyúkot, meg a marhát nem űbereli semmi, de a fent leírtak közül bármelyikből főzhető (valamilyen) húsleves.

Egy válaszra egy megjegyzés: "tyúk, vagy csirke, mindegy"!

Hmmm!

2011. dec. 17. 07:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi az étterembe úgy főztük hogy benne volt egy egész csireke és egy karaj csont.

Én itthon vagy velős csontból vagy csülökből főzöm.

2011. dec. 17. 07:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!