Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a legrosszabb ízű étel?

Melyik a legrosszabb ízű étel?

Figyelt kérdés
Ne ilyen összekutyult kaják jöjjenek, hogy "tejszínhabos virsli" vagy hasonló hanem rendes kaják azért :D

2011. dec. 15. 08:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nekem a legrosszabb a White Combi sajt erről beszélek: [link]

Ez teljesen olyan ízű, mint a hányás. FÚJ.

Én nem szeretem a paradicsomos káposztát, vagy azt a paradicsomos húsgombócos cuccot sem. Nem szeretem a töltött paprikát sem.

2012. szept. 18. 11:21
 22/32 anonim ***** válasza:

Csak személyes élményt írok (amit nem kóstoltam arról nem nyilatkozok)

menzás rizottó

tökfőzelék

halászlé

öreg

körömpörkölt

sült tök

Ha majd lesz párom és ezek közül szereti valamelyiket, akkor azért szívesen megcsinálom neki. Legalább majd örülhet, hogy több jut neki.

2012. szept. 18. 12:50
 23/32 anonim válasza:

1.: kelkáposztafőzelék és finomfőzelék... olyan borzasztó dolgokra, mint azok, ránézni is rossz... a menzán a konyhások is mindig mondják h "egye meg aki főzte"...

2.: zöldborsó... úúúútálom, borzasztó az íze, még vendégségben is félrebökdösöm őket, akármennyire nem illendő

3.: a köménymag: annak is borzasztó az íze, legalábbis nekem

4.: milánói makaróni... a bolognyai spagetti az egyik kedvencem, de hiába hasonló ízvilűg a kettő, nekem a makaróni nem fekszik főleg ha tele van köménymaggal

5.: menzás rizseshús, menzás krumplistészta, menzás neve nincs-eddmeg leves

6.: ízes grízes... ez a legutálatosabb kaja a világon, a világból ki lehet vele kergetni

2012. szept. 18. 14:25
 24/32 anonim válasza:

Olaszországban (Velence) pizza, gusztustalan is volt és haj is volt benne :-///

Itthon kecskesajtos bármi, baromi rossz íze van

2012. szept. 18. 16:34
 25/32 kalmj ***** válasza:

A kelbimbó. Nem kell bimbó. :)

Csigát még nem ettem. A gondolatára is kiver a víz. A köményt, borst, kaprot nem szeretem még semmiben.

Viszont a pacal,velő, köröm nagyon finom tud lenni.

2012. szept. 18. 16:39
 26/32 anonim ***** válasza:
nekem: sólet - valami okádék íze volt.
2013. jan. 18. 14:17
 27/32 anonim ***** válasza:

Engem megnevelt a kollégiumi kemény menzás élet. Konkrétan utána bármit lenyomtam amit anyu főzött és addig nem szerettem, sőt rájöttem, hogy anyu iszonyat jól főz, csak eddig hülye válogatós p.csa voltam. Azt hozzátenném a furább külföldi kajákat én sem enném meg..

Ma már én főzök magamra, csak a párom válogatós, pl nem eszi meg a tojást semmilyen formába, semmiféle nemű húst, ami csontos, porcos, zsíros(ha mikroszkopikus méretűt se), nem eszi meg az olyan leveseket amibe hús főtt, pörköltet se, max ha bográcsos, a rizst csak rizibiziként hajlandó megenni. A kolbászt csak lecsóba hajlandó megenni, amúgy undorító neki. Ha disznótorost készítek a hurkát teljesen külön kell sütnöm a kolbásztól, mert azt se eszi meg, sőt utána nem rakhatom egy tányérra se. A majonézt is utálja...

2013. jan. 18. 18:57
 28/32 anonim ***** válasza:
41%

Az összes féle főzelék, tejes, tejszínes dolgok.

Spenót

pacal

abáltszalonna, préssajt

2013. jan. 18. 20:43
 29/32 anonim ***** válasza:
20%

Minden főzelék, kivéve a krumplifőzeléket

Mivel undorból vagyok vegetáriánus, ezért a hús is számomra. Gyermekkorom nagy hányingerkeltő élményei (értsd: erőltették, de gyűlöltem, okádni tudtam volna tőle): töpörtyű, májkrém, hurka-kolbász, párizsi, kocsonya, zsíroskenyér, fasírt, stefánia-vagdalt, halászlé, rizses húsgombóc, töltött paprika, mócsingos virsli...hát ezek rémálmaimban kísértenek kb. Meg a leves, amiből a felnőttek kiették a csirkelábat. Úristen.

Ezenkívül: kelbimbó és káposzta minden formában, főleg a karácsonyi töltöttkáposzta szagtól tudok elmenekülni de jó messzire.

2013. jan. 18. 23:53
 30/32 anonim válasza:
gránátalma,kelkáposzta főzelék,pacalpörkölt,körömpörkölt,
2013. jan. 19. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!