Melyik a legrosszabb ízű étel?
Figyelt kérdés
Ne ilyen összekutyult kaják jöjjenek, hogy "tejszínhabos virsli" vagy hasonló hanem rendes kaják azért :D2011. dec. 15. 08:51
11/32 A kérdező kommentje:
Én a Mexicorn szeretem nekem nem tűnt volna fel, hogy húgyszagú csak az a baj vele, hogy elég kemény. Mindenesetre én bírom, de hát kinek mi az ízlése :)
2011. dec. 15. 09:40
12/32 anonim válasza:
Jah a finom főzelék a menzák legnagyobb átverés! mondtam szobatársamnak hgy finom főzelék? már a neve gyanus.. aztán elnk raktak egy olyan "kaját" mint amit már kihánytak.... mondjuk a vadas is hasonlóan nézett ki, csak megdobták egy mocsinggal :D
13/32 anonim válasza:
paradicsomos káposzta, semmit nem tudok megenni amibe paradicsom van . Az oviba elrendezték nekem ,hogy paradicsom undorom legyen...
14/32 anonim válasza:
Birsalmaleves, ahogy öreganyám csinálja, pirospaprika és rántás van benne, undorító, ehetetlen. Sárgaborsó főzelék, répafőzelék, kelbimbó minden formája.
15/32 anonim válasza:
Kelkáposztafőzelék, tojásleves, máj, pacal, aszalt füge (fuj, nagyon nem jött be >.<), olívabogyó.
Ennyi jut kapásból eszembe :D
16/32 anonim válasza:
mindenkinek más. nekem a tej. szagátol is rosszul vagyok :S
17/32 anonim válasza:
Amikor a sulis menzán a babfőzelékbe belecsapták a sertéspörköltnek csúfolt valamit... :D :D
18/32 anonim válasza:
Eyszer nagyanyam almamartast csinalt facanhussal...uhhh borzalom! komolyan.A tojasleves, pacalporkolt,szalontudo, paradicsomos kaposzta, lucskos kaposzta, repafozelek,rizses hus,tejleves,lotusz nevezetu japan vacak egy szusizobol is a remetkek listajat kepezik nalam.Tescos husokbol az ossszes sz.r, legfokeppen a parizsi.Bar 2 eve szerencsere nem volt szerencsem Tescos kajakhoz.Koszonom Istenem.A menzas varga beles is fortelem, koze nincs az eheto fogalmahoz, hat meg az igazi Varga -beleshez!!!Nagyjabol ennyi.;)
19/32 anonim válasza:
Mi baj van a tejszínhabos virslivel ?:)
Én imádom.
Egyébként a főzelékek pl.
Meg a tojáskrém.
Szeretem a tojást, de az a kaja úgy néz ki mintha egyszer már megették volna, vagy inkább kétszer :D:D
20/32 anonim válasza:
Főzelékek finomak, finom is :) tök is :P
de pacalnak már szagától rosszul vagyok, nem is akarom megkóstolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!