Felétek hogy hívják az extrudált kukoricadarát?
Figyelt kérdés
Én már hallottam többféle elnevezést is pl:sós puki, kuki, kukó...stb2009. máj. 17. 16:52
21/33 anonim válasza:
Kuki.
Pest megye délkeleti része.
22/33 anonim válasza:
Mifelénk is kuki! A pukiról egész más jut az eszembe!
23/33 anonim válasza:
Budapest IV. ker. mi kukinak hívjuk :D
25/33 anonim válasza:
somogy megye: kukó, de többféleképpen is szokták:)
27/33 anonim válasza:
Heves megyei vagyok, de a kukó-t soha nem hallottam, mifelénk is kuki a neve.
28/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) persze várom a további megnevezéseket is! :)
2009. máj. 18. 11:26
29/33 anonim válasza:
Békéscsaba és környéke
Pukinak hallottam eddig. De én is amúgy a kukit ismertem, valamint még a pufit! Eddig!
Igazából én bajban is voltam mert jó ez puki. De mikor a kislányom szelel, vagy hogy írjam én azt is pukinak hívom. A gond akkor lesz ha megkérdezi a gyerek majd hogy miért ugyanaz a kettő. Na de most mit mondjak neki, hogy fingik? Az meg olyan csúnya.
Bár ismerősnél nem volt ebből még gond, hogy egyforma a neve a kettőnek. :)
30/33 anonim válasza:
Nálunk pufi a neve. de láttam már kukinak leírva is.
Nálunk a kuki az a kisfiúk pénisze, a puki az amikor valaki szellent a pufi pedig a nassolnivaló. Egyéb megnevezésről még nem is hallottam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!