Felétek hogy hívják az extrudált kukoricadarát?
Kuki! Mi ha b.nőimmel ilyet veszünk ki is mondjuk tehát ha bemegyünk a kedvenc éjjel-nappalinkba akkor az mondjuk hogy
Helo!
Sziasztok!
Kérek szépen extrudált kukoricadarát!
A csaj először nézett de utána megszokta. De volt olyan is hogy egy nagy csomag kukit kértünk. A többi vásárló fetrengett a nevetéstől. Bár volt olyan hogy a barátommal mentem be venni csak akkor egy óvszert is vettünk.:)De ha a többieket nézem akkor Kuki:)
Pécs körül lakok.:)18/l
Salgótarján és mi pufinak hívjuk.
Én simán így mondom a boltban, ha nem tudják mit kérek hülyének nézem az eladót, eszembe nem jut, hogy én mondom rosszul :DDDD
De amúgy én csak leveszem a polcról és kifizetem később a kasszánál, senkihez nem kell szólnom.
Amúgy szerintem nem kukoricadara, hanem kukoricapehely. De lehet úgy is helyes, csak én még nem hallottam :)
Amúgy kukinak mondják itt is, sőt láttam már úgy ráírva a csomagra. De ha pufinak mondom mindenki megérti és nem is gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!