Ha vízgőz fölött megolvasztom a Toffifee-t és felöntöm tejjel, akkor valami forrócsokifélét kapok? :D
Karácsony előtt költöztünk, szóval nem volt időm, na de így újév tiszteletére megcsináltam. 9 évvel a kérdés kiírása után el is készült a Toffifee forrócsoki.
Így csináltam: kb 2 deci tejet elkezdtem melegíteni, amikor picit meleg lett, beleputtyogtattam a Toffiffeeket (10 szem, a többit megettem :'D) és egészen addig melegítettem, amíg a mogyorón kívül minden elolvadt. Ekkor öntöttem hozzá érzésre még tejet, majdnem forrásig melegítettem. Kb 6 deci jött ki belőle.
Nagyon finom, viszont tömény és édes. :D Egyszer megérte kipróbálni, de nem hiszem, hogy rendszeres lesz majd. :D
Én régebben az After Eight csokit próbáltam ki. Pont karácsonykor. Egy bögre tej, 2 db after csoki, 1 icipici mézeskalács fűszerkeverék.
Nekem nagyon ízlett. 😄
De ez a toffifee-s is tök jó lehetett, majd most én is tesztelem karácsonykor. De akkor viszont ugyanígy hogy 1 bögre tej par darab bonbon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!