Az normális, ha valaki nem akar soha alcohol tartalmú italt inni?
Én például még ünnepekkor sem vagyok hajlandó fogyasztani alkoholt. Annyira rosszul vagyok az ízétől.
A férjem úgyszintén.
Én normálisnak tartom magam azért mert nem iszom alkoholt.
39 éves vagyok,és soha nem ittam sört például mert hányinger kap el már a szagától is.Az alkoholokat meg azért nem iszom mert nem szeretem..
Én is normálisnak tartom magam, diplomás nő vagyok, mégis imádom a pezsgőt!
Szeretek élni, szeretek az alkohol adta plusszal bulizni (kulturált körben, értelmes emberekkel).
Egyébként állami cégnél dolgozom, és ha külföldi vendég jön, első h megkínáluk a magyar pálinkával, és lám, nagy sikere van.
Tehát ne állítsátok be mindenféle nyomorult embernek azt, aki normális keretek és mennyiség között megissza az alkoholt!
Viszont én is ismerek olyan nőt, aki nem iszik sohasem (családi oka van, az apja alkoholista volt), és valóban rossz hatással van a baráti körre, mivel a legjobb buliban is fogja a párját, "ne igyál mááá', mert nem látja mi a különbség aközött, ha valaki koccint a másik egészségére és jól érzi magát, vagy minden nap issza az olcsó kannás bort vagy kommersz pálinkát, és csatak részegen megy haza..
Abszolút. Én magát az alkoholt nem szeretem, a hatásait még kevésbé. Szánalmasnak tartom azon embereket, akik órákon keresztül el tudnék nevetgélni azon, hogy mennyire berúgtak korábban, és milyen balfékek voltak.
Csak vörösbort iszom néha, de akkor is nagyon keveset, mert az viszont nagyon egészséges.
Én szeretek borozgatni, sörözgetni, lehet ezt kultúrált keretek közt is folytatni...Normális mennyiségben bizony egészséges a sör, a bor, pálinka-jó minőségú persze.
Sok ismwerősöm nem szereti a szeszesitalokat, nem is kínálom őket azzal, ha vendégségbe jönnek, ez teljesen normális dolog.
Viszont aki ilyet ír, mint a 09:34-as válaszoló, hogy gyűlöli azt, aki alkoholt fogyaszt, na az nem normális, mi több beteges alkat lehet emberileg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!