Milyen bajom lehet a lejárt csokitól?
Figyelt kérdés
Vettem egy doboz Milka vaniliás szivecskés bonbont, olcsó volt, csak 300 ft, viszont itthon vettem észre, hogy janárban lejárt. Ha megeszem milyen bajom lehet tőle?2009. máj. 15. 16:29
1/12 anonim válasza:
Nézd meg, hogy penészes -e! Ha nem, akkor semmi bajod nem lesz tőle. :)
3/12 A kérdező kommentje:
be van csomagolva, holnap akarom kibontani...
2009. máj. 15. 17:05
4/12 anonim válasza:
Semmi bajod sem lesz. Max fehér színű kívülről, mert a tej kicsapódik.
5/12 A kérdező kommentje:
ok köszi a válaszokat, remélem így lesz. Holnap kiderül.
2009. máj. 15. 17:36
6/12 anonim válasza:
ha nem töltött nyugodtan megeheted, a lejárati dátum nem feltétlenül azt jelöli, hogy utána lejár, hanem egy garancia, hogy addig az ideig tökéletes a termék, sok termék ez után is ehető, de veszít a minőségéből ezért szól így a szöveg "minőségét megőrzi" mivel ezeket a minőségellenőrző teszteket nagyon mostoha körülmények között is letesztelik, folyamatos fagy, magas páratartalom, alacsony páratartalom, vagy épp forróság, biztos lehetsz benne, hogy a szélsősegékre, és a legapróbb elváltozásokra vonatkoznak az adatok. Nekem is hasonló problémám van :D találtam egy 1996-os szúnyogírtót, akárhogy is nézzük, 15 éves :D a csomagolás szerint 5 évig őrzi a minőségét, bár tegnap kipróbáltam, nem ette meg a műanyagot nem volt büdös és a szaga se ment el, használt :D
7/12 A kérdező kommentje:
bár az árustól, akitől vettem, már vettem máskor is lejárt csokikat, és nem lett bajunk tőle... de ennél eléggé feltünően rá van írva, hogy mikor járt le
2009. máj. 15. 17:36
8/12 anonim válasza:
írtam egy nagyon hülye mondatokat, a teszteket nem tesztelik le, csak elvégzik :D bocsi
9/12 anonim válasza:
azok a csokik általában azok, amiket a multik kivágnak a kukába, mert lejárat után kötelező. A kedves "árusok" kikukázzák és eladják őket... !!! nem kell félni, ha egy hónap a lejárati idő, és a termék édesség, még nyugodtan fogyasztható, de januári csokoládé csak akkor ha nem töltött!
10/12 anonim válasza:
inkább csak azt nem értem hogy maradt meg 15 évig a horgászcuccban érintetlenül :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!