Mit tegyek, hogy ne egyek annyi nasit és ne vágyjak rá annyira?
Nagyon szeretem az édességet és ha elém kerül vagy van otthon nem bírom ki,hogy ne egyek. Ha elém kerül elég sokat szoktam belőle enni, mert jól esik. De szerintem sokszor azért jön rám,mert unatkozom.:S És ráadásul minden nasi után nézem a hasam és látom,hogy nagyobb lett:S Na igen, a hasammal is bajom van.
13/L
Lehet, hogy candidad van, egyik tunete a fokozott vagy edessegek utan.
Itt tudod megnezni a tobbi tunetet:
én átérzem :( mondjuk szerencsére én nem vagyok hízós. szerintem már egy tonnás lennék ha akkora lennék amennyit eszem o.o
bajban leszek ha egyszer elkezdek hízni o.o
de én is főleg az unalomtól eszek. próbáld meg elfoglalni magad! :)
Nálam is akkor van a gond,amikor tudom, hogy van itthon:)) Ilyenkor szólhatsz a rokonságnak, hogy lehetőleg ne vegyenek annyi csokit.. Így anno egyik nagymamámtól egy nagy bevásárló zsacskót kaptam mikulásra tele banánnal, almával, naranccsal és mandarinnal:DD
Amúgy ihatnál teát, cukor nélkül, de ne instantat, mert abban alapból van cukor és a cukor néha még nagyobb cukoréhséget csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!