Szerintetek megehetem?
Figyelt kérdés
nincs itthon senki és találtam egy táblacsokit az ebédlő szekrényben, de attól félek, hogy ha megeszem akkor leszidnak :( szerintetek megehetem vagy hagyjam inkább?2011. nov. 27. 23:28
1/12 anonim válasza:
Ilyenkor már ne egyél csokit. Te is jobban jársz, a békesség is megmarad. Majd holnap megkérdezed.
2/12 anonim válasza:
De édes vagy!
Hány éves vagy?
Szerintem meg kell mindig kérdezni a szüleidet, hogy ehetsz-e egy csokiból. Az a biztos. Még az is lehet, hogy valakinek tervezik adni...
Miért nem alszol? És miért nincs otthon senki éjszaka rajtad kívül?
:)
3/12 anonim válasza:
Talán Mikulásra szánták a csokit. :-))
6/12 anonim válasza:
Edd meg, és fogd rá az éhségre!
7/12 anonim válasza:
Szerintem megette, mert nagyon csendben van. :-DDDDDDD
8/12 A kérdező kommentje:
megettem :) és azért voltam egyedül, mert apukámék elmentek felköszönteni valakit, de nem féltenek, mert tudok magamra vigyázni. csak sokat rosszalkodok azt mondják
2011. nov. 28. 18:30
9/12 anonim válasza:
"csak sokat rosszalkodok azt mondják"
Például felfalod az édesség-készletet... :)
Elárulod, hány éves vagy?
:)
10/12 A kérdező kommentje:
nem mondom meg :) nem tudok aludni :(
2011. nov. 28. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!