Melyik szaloncukor biztonságos minőségben?
De, becsomagolom, miután megkötött rajta a csoki az erkélyen. :)
Olyan csomagolópapírt szoktam hozzá venni, ami az a nagyon vékony fajta, és összecsavarva úgymarad. Összevágom hosszúkás téglalapokra, beleteszem a szaloncukrot, a két végét megcsavarom, és mehet rá az akasztó.
Bár nálunk inkább az a szokás, hogy a fa alá megy egy tálba, mert mindig leettük a fáról az összeset.
Megint a csokis-narancsos vagyok.. :)
Egy új recept, ezt ma próbáltam ki.
Diós-kávés:
5 dkg mandula
10 dkg dió
15 dkg darált háztartási keksz
15 dkg porcukor
ezeket összekeverni, hozzáadni
3 evőkanál baracklekvárt
0,5 dl lefőzött kávét (ha gyerekek is eszik, inkább gyenge legyen) A kávét apránként kell adagolni a végén, hogy gyúrható állagú legyen, jól összeálljon.
(Ha ragacsos, egy kis diót lehet még hozzá adni, de elvileg ez a 0,5 dl kávé pont elég.)
Utána csokival bevonni, mint a csokis-narancsosnál.
Ez is isteni finom lett! A 3 évesemnek is nagyon ízlett, elcsipegetett belőle jó sokat, úgyhogy nem tudom megmondani, mennyi lesz belőle. :)
Amit sikerült végül bevonnom, az 42 db lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!